Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha érzitek egy kapcsolatban, mikor egy rövidebb ideje együtt éltek egy férfival, hogy ti többet kerestek, de a férfi nem hajlandó még x idő után sem elmondani, hogy mennyit keres, az mennyire zavaró tud lenni?
A férfiak nem szeretik hangoztatni, ha egy párkapcsolatban kevesebb a fizetésük, mint a nőnek.
Amikor én összeköltöztem a párommal, az én jövedelmem háromszor annyi volt. Összeraktuk kettőnkét és abból éltünk, ami volt. Később nekem lett kevesebb a jövedelmem, neki növekedett valamennyivel. Nem ez volt a lényeg, hanem hogy harmóniában éljünk, meg tudjuk őszintén beszélni a dolgokat és a jövőre nézve legyenek terveink.
Ha nem bízik bennem annyira, hogy elmondja, mennyit keres, és miért akarná titkolni, akkor ez nem párkapcsolat. Tehát két fő lehetőség van, vagy befejezi a titkolózást, összedobjuk a pénzünket és élünk egy őszinteségen és bizalmon alapuló, feltehetőleg boldog párkapcsolatban aze nyém-tied huzavona nélkül, vagy csak lakótársak leszünk innentől kezdve, akkor pedig MINDENT felesben fizetünk, ami közös (tehát kezdhet túlórázni, hogy ki tudja fizetni a rezsi felét), a többit meg mindenki megoldja magának (főzés, mosás, bevásárlás stb.). És itt jön be a mellékutca, miszerint ha nem tetszik, el lehet menni.
Számomra együttélésnél nem létezik külön kassza, csak együttlakásnál. És igen, nekem is több pénzem van, mint a páromnak, de nem bánom, hogy úgymond több megy a közösbe általam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!