Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt. Tegnap feküdtünk le elöször. De számomra volt ez zavaró dolog. /? /
Nem tüntették el photoshoppal??? Felháborító.
Szerintem azonnal legyél bu.zi.
Nekem is "nagy" a kis szeméremajkam, legalább is a photoshoppolt puncis képekhez és az ovis kislányokhoz képest, és elárulom, hogy minden milimétere érzékenyen reagál az ingerlésre, szerintem ezért tudok szinte bármikor, bármilyen pózban ke.félve elélvezni.
Ha belegondolok, hogy ezt valaki inkább levágatja egy plasztikai sebésszel, hogy szebb legyen, de érzéketlen....
A mai tinédzser fiúkkal az a baj, hogy 1500 retusált fotón láttak először pi.nát, és mikor élőben látnak egy igazit, nem tudják azt se, hogy kéne kinéznie.
Most jó volt vele a szex vagy nem?
Mert szerintem az egyetlen lények az ez lenne? :O
Ne fejlődj már vissza az általános iskola negyedikes szintjére, hogy kinek mi mekkora...
Hány éves vagy? :O Mert, ha 20 vagy annál több kicsit gáznak tartom a meglepődésedet...
És, ha az alapján döntesz, hogy mekkora neki a szeméremajka, akkor neked még nem nagyon való nő..., szegény csaj...:/
Játszogass még el egy kicsit a guminőddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!