Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van aki válásnál lemondott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki válásnál lemondott anyaként a gyerekről az apának?

Figyelt kérdés
Tartod a gyerekkel a kapcsolatot? Megbántad hogy lemondtál róla?

2020. aug. 31. 11:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kis fogalomzavar.

A gyerekről nem tudsz lemondani, csak a felügyeleti jogáról.

Örökre a gyereked marad és tartásdíjat is fizetned kell.

Egy kivétel van, ha a másik szülő megházasodik és az új párja örökbe szeretné fogadni a gyereket és te ebbe beleegyezzel.

2020. aug. 31. 13:05
 12/33 A kérdező kommentje:
Igen természetesen fizetek majd de csak ennyi
2020. aug. 31. 13:45
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Megkerdezhetem hogy hany eves vagy es hogyan jutottal el odaig hogy igy donts?

Nem itelkezem, hiszen baromi nehez anyanak lenni, nekem is van egy fiam

2020. aug. 31. 14:23
 14/33 A kérdező kommentje:
Utolsó. Úgy, hogy az első perctől utálom az anyasáfot hogy minden megváltozott oda a szabadságom és a gyerektől függök. 30 vagyok és élni akarok nem rabszolga lenni. Későn derült ki a terhesség így elvetetni se tudtam sajnos.
2020. aug. 31. 14:28
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyet ismerek, kolleganőm lányát: Ő a 2 éves kislányáról mondott le váláskor, mert mégsem neki való az anyaság, és ez nem teszi őt boldoggá. (Akkoriban ugye ez durva volt, kb. 20 éve ezt "nem illett" így kimondani, de ez van, ő megtette, volt hozzá bátorsága.)

Férj aztán újranősült, az új asszonykával felnevelték a gyereket (nekik is lett kettő), a picilány már 22 éves, apja feleségével nagyon jó a kapcsolata. Anyjával időnként találkoznak, de nagy kötődés nincs, nem is ez volt mondjuk a cél.

2020. aug. 31. 15:04
 16/33 anonim ***** válasza:
89%

#16: érdekes, a nemeket megcserélve biztos nem ítélkeznél. Egy apa lazán leléphet a gyerek mellől.

A gyerek pedig nagy kötöttség. Oviba is érte kell menni időben. Nincs túlóra, a karrierleheőségek nagymérétkben lecsökennek, ennek megfelelően a fizetés is elmarad. Nincsenek spontán programok, elugrunk sörözni a haverokkal, egyebek.

2020. aug. 31. 16:23
 17/33 A kérdező kommentje:
16. Pontosan szóról szóra igaz. 180 fokot fordul az élet.
2020. aug. 31. 16:35
 18/33 anonim ***** válasza:
39%

18.

Teljesen lényegtelen, hpgy nő vagy pasi, erről felesleges is vitatkozni. A gyerekmentesekben ezt tiaztelem legalább, hogy tisztában vannak magukkal és nem akarják a maguk és egy gyerek életét tönkretenni. A kérdező, már 30 elmúlt mikor bevállalták a babát, bár itt már ferdít, de stílusa egy az egyben, mint a többi kérdésnél napok óta, mert a környezete szerint jó lesz. Gonsolom 30 egynéhány évesen a többség tisztában van vele, hogy mit szeretne. Engem anno hiába próbáltak győzködni, nem akartam és nem is kísérleteztem. Aztáñ eljött a pillanat, mikor sokat vogyáztam egy kisfiúra és azt monstam, hogy igen, ezt szeretném. Most komolyan, mit gondolt ez a nagyokos, hogy nem változik meg az élete? Itt picsog napok óta, hogy nem szereti a gyerekét, a férjével csak veszekszik emiatt, legszívesebben örökbeadná, de a tudat akkor is ott lenne, hogy ő anya stb. Nem is értem mit vár, leírták, hogy lépjen le akkor, de ő itt vár valami csodára, miközben a máaik kérdésben támadja a gyerekmentes válaszadót, mert leírta neki az igazat.

2020. aug. 31. 17:12
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Én akiket ismerek, azok vagy megegyeztek, hogy Apukánál maradnak a gyerekek, vagy bíróság ítélte Apának, de mindegyik törődik a gyerekekkel maximálisan.

Ha Te így érzed, akkor tedd úgy, Te legalább belátod.

2020. szept. 1. 10:25
 20/33 anonim ***** válasza:
86%
13as! Moderáld magad!
2020. szept. 3. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!