Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen piti kifogással élt a férjed/feleséged megcsalásnál, amin utólag csak fogod a fejed h bevettél?
Adott helyzetbe ha valakinek hinni akarsz csodákra képes az emberi elme és utólag meg mennyire gáz, amikor leesik!
Nálunk az volt h egy nap beültem a kocsiba, mentünk valahova, mikor az anyós ülésen ülve észre vettem az oldalamon lévő ablakon egy mezitlábas lábnyomot. Olyat amilyet ugye nők szoktak hagyni az üvegen, általában akkor ha meglehetősen bizalmi viszonyban vannak a "sofőrrel". Meglátva a lábnyomot rögtön rá is kérdeztem, h ez meg itt mi, mert ugye én nem szoktam feltenni a lábamat az üvegre. Erre a férjem: mi? hol? hát ő nem is tudja, senki nem ült mellette, bár az anyja és a sógornőnk elvitte az autót bevásárolni.....hogy mik vannak? biztos ők voltak!!!......hasonló gagyi kifogás?
Amikor msn-re ki volt neki írva, hogy " Vivikém(K):) "
rákérdeztem, hogy még is mi ez...válasz: az unokatestvére -.- mondom az komoly...de bebizonyosodott, hogy nem éppen az, de nem is hittem el...
Nem, semmi ilyesmi:) De elvárhattam volna, hogy őt is lemondja, nem?
Nem nagy az önbizalmam, de az a lány, akivel találkozott, kritikán aluli volt.. Tetszett neki az exbarátom már sok ideje, és nem titkolta, gondolom veszett boldog volt,mikor az övé lett. Azt hiszem voltak is együtt egy darabig, miután mondtam neki, hogy vége,ennyi. Már évek óta nem beszéltem ezzel a fiúval egy szót se, de ez a mai napig bosszant, ki tudja miért.
Egyik hónapról a másikra 20ezerrel megnőtt a telefonszámlája,ugyanettől a hónaptól kezdődtek a Bp-i meetingek,eleinte csak két hetente hétvégén,majd már minden héten utazni kellett valahova.Ja,és a legjobb,hétvégi focitorna az ország másik felében,egyszerűen nem értettem,hogy mi a fenének kell elmenni olyan messzire focizni....persze kiderült,hogy pont abban a városban lakott a csajszi is,ahol az én kedves férjem a kapura lövést gyakorolta épp.
Nagyon gyorsan elváltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!