Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen piti kifogással élt a férjed/feleséged megcsalásnál, amin utólag csak fogod a fejed h bevettél?
Adott helyzetbe ha valakinek hinni akarsz csodákra képes az emberi elme és utólag meg mennyire gáz, amikor leesik!
Nálunk az volt h egy nap beültem a kocsiba, mentünk valahova, mikor az anyós ülésen ülve észre vettem az oldalamon lévő ablakon egy mezitlábas lábnyomot. Olyat amilyet ugye nők szoktak hagyni az üvegen, általában akkor ha meglehetősen bizalmi viszonyban vannak a "sofőrrel". Meglátva a lábnyomot rögtön rá is kérdeztem, h ez meg itt mi, mert ugye én nem szoktam feltenni a lábamat az üvegre. Erre a férjem: mi? hol? hát ő nem is tudja, senki nem ült mellette, bár az anyja és a sógornőnk elvitte az autót bevásárolni.....hogy mik vannak? biztos ők voltak!!!......hasonló gagyi kifogás?
Szent ég, és te bevetted?
Én semmit nem hiszek el egyetlen pasinak sem. Ha csak hírét veszem, hogy esetleg megcsalt, többé rá sem nyitom a lakást, úgy elhagyom, mint a sicc.
Egyszer mondta egy pasim, hogy a bugyi az ágy alatt biztos a húgáé, mert ott aludt...Nem volt veszekedés. Igazság szerint megjelentem az ajtóban a bugyival, feltartottam a mutatóujjamon, ő mondta, a húgáé, én leejtettem a fehérneműt, fogtam a táskámat, kimentem a lakásból, és letiltottam a hívásait.
Nem szabad álnaívnak lenni, mert kihasználnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!