Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ennyire megalázó helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire megalázó helyzetben maradjak mert szeretem a férjem? Ki vannak akadva rám a szüleim.

Figyelt kérdés

A férjemmel már nem szeretjük egymást ezt tény, valahogy mindenkinek nyílvánvaló, családnak barátoknak stb....

Jött a baba, nem vetettem el nyilván.. de 2x annyi lett a veszekedés, még inkább nem foglalkozot velem, szörnyű volt.

Elmentünk párterápiára, amihez neki eleve nem volt kedve, azután különköltöztünk... Heti 2-3 napot jár haza a gyerek miatt, akkor itt alszik de külön szobában. Érzem hogy nem szeret, de nem is vágyok már arra hogy hozzámérjen viszont jó lenne ha társam lenne a problémákban, és ha támogatóbb lenne. Szerintem most a szeretőjével lakik.

A szüleim nagyon nem örülnek ennek a helyzetnek, mivel teljesen tönkretesz engem lelkileg és nem jól viselem. A gyerekkel mi foglalkozunk, mi veszünk neki mindent mert az apja játszani jár le. Beszélni nem akar velem, a jövőről sem. Válni nem akarok, néha érzem hogy igen, de végül nem. Mégiscsak együtt vagyunk 12 éve, érettségi óta. Mindent vele éltem át, első komoly kapcsolatom és ez régen jó volt nagyon. :(

Szégyelem de próbáltam párt keresni, nem találtam olyat akivel össze tudnék jönni. Nem tudnám őt elengedni, még hívtam is hogy költözzön haza de ő nem akar. Szörnyű ez most. Egyáltalán nem érdeklem. Mit csináljak???😭

2020. júl. 4. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Hat szedd ossze magad, koncentralj csak magadra es a babara, fejleszd magad valamibe, barmibe csak kosd le magad. Rakd ossze az eleted annyira hogy ne legyel kapcsolatfuggo. Utana meg mehet a menet
2020. júl. 4. 19:48
 2/11 anonim válasza:
75%
Sajnálom ha az a disznó kuvázni járt, amíg te az ő gyerekét nevelted, de ha nem hajlandó veled élni, akkor nem nagyon tudsz tenni ellene. Még egyszer sajnálom, sok sikert a továbbiakban.
2020. júl. 4. 19:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rossz hírem. Már nincs kapcsolat, jó részt elváltál, csak a papír van még meg.
2020. júl. 4. 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

*A férjemmel már nem szeretjük egymást ezt tény

Akkor nem értem mire a kérdés?

2020. júl. 4. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Valj el, kapsz gyerektartast, el is viszi a gyereket hetvegere, rögtön nem tetszik majd az új nőnek
2020. júl. 4. 20:19
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

Tehát azt sem akarod, hogy hozzád érjen, de foglalkozzon a problémáiddal és adjon pénzt. Miközben csak azért vagy vele, mert senki mással nem tudtál összejönni.

Nem látom, hogy a férjednek mi oka lenne ebben a kapcsolatban maradnia.

2020. júl. 4. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Ugorj vissza az időbe és ne szexelj vele szeretkezés nélkül, majd másnap add be a válópert. Azután pedig ébredj fel az álomvilágból. Mire számítottál? Hogy a xar kapcsolatodat megmenti majd a gyerek?
2020. júl. 4. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
védekezés nélkül*
2020. júl. 4. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "szedd össze magat, söpörd le magadról" kb. ez az a tanács amivel ki lehet törölni kb. . Járj el társaságba, barátokkal, ismerkedj új emberekkel, ne zárkózz be. Ezen csak az idő és az új élmények segítenek.
2020. júl. 4. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. A gyekőcre koncentrálj. Fejleszt magad. Dolgozz! Nem kell rögtön új pár. Majd jön valaki aki szeretni fog.
2020. júl. 4. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!