Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom felesége nem akar válni, mert számára a válás megalázó. Mit lehet ilyen helyzetben tenni?
Már több éve húzódik ez az egész. A felesége nem akar válni, öngyilkossággal fenyegetőzik. a gyerekeknek mindig azt mondja, hogy miattam fog meghalni stb. Ezzel a gyerekeket is kikészíti.
Mikor próbáltunk vele beszélni, csak annyi indokot tudott felhozni, hogy "Mit fognak róla, mint anyáról és mint nőről gondolni az emberek?"
A páromnál most végképp betelt a pohár és ügyvédhez fordult. A felesége erről még nem tud.
Mennyi ideig húzódhat el a válás, ha az egyik fél nem akar válni és 3 közös gyerek is van?
Én megértem...
A férj is kimondta a holtomiglan-holtodiglant, nem csak a feleség...
2*
Egyrészt igazad van, de Te benne maradnál hosszú évtizedekre (halálig) egy rossz, veszekedős életet megkeserítős rossz kapcsolatban, csak azért mert korábban minden jó volt, de aztán az újabb élethelyzetek miatt végérvényesen elromlott? Vagy benne maradnál, de járnád a magad útját lopva, csalva a mikat akihez már -esetleg gyereknevelésen kívül- semmi se köt csak a fájdalmas mindennapok?
A váláshoz nem kell az ő egyetértése, két tárgyalás és kb. kész.
Ha nagyon sokat vacakol a vagyonmegosztással, akkor elhúzhatja, de szerintem be fogja látni, hogy ezzel nem ér el semmit.
Aki öngyilkos akar lenni, az általában megteszi, remélem ő csak nem tesz ilyet.
#4-es, nem maradnek benne, de en nem is mentem ferjhez.
35 vagyok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!