Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az úgynevezett békítő tárgyaláson a bíró azért hozza a felperest megalázó helyzetbe, hogy áljon vissza a válástól és maradjon egybe a család?
Első vagyok.
Bocs, hogy hirtelen nem a kérdésre válaszoltam.
Nem hiszem, hogy a bírónak ez lenne a hobbija, hogy valakit is kellemetlen helyzetbe hozzon, szóval a kérdésedre a válasz, nem.
Amúgy meg a mediátorok feladata ilyen általad kényelmetlen helyzetbe hozni a váló feleket. De ők sem aláznak meg, hanem megpróbálnak segíteni, hogy vagy rendbe jöjjön minden (értsd: ne kerüljön sor a válásra) vagy 1 tárgyalással mindent el lehessen intézni, mert a mediátor segítségével minden kérdésben megegyeznek a felek.
Általánosan elfogadott nézet, hogy a gyerek az anyánál van jó helyen, az a jobb neki. Pont.
Ahogy az előttem lévő is írja, ez ellen szóló döntést akkor hoznka, ha:
- anyuka drogos / szenvedélybeteg
- anyuka lemond a gyerekről
Attól függ mit mit értesz az alatt, hogy bizonyítani tudod.
Az valószínűleg édeskevés lesz, hogy 2-3 barátnőd azt állítja szóban, hogy nem figyelt a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!