Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Igaz, hogy az úgynevezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az úgynevezett békítő tárgyaláson a bíró azért hozza a felperest megalázó helyzetbe, hogy áljon vissza a válástól és maradjon egybe a család?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 10:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ma 14:26

Melyik nő fog lemondani a gyerekéről, elismerve ezzel, hogy rossz anya? A kérdező írta, hogy hazudott a bíróság előtt, szóval tuti nem fog dalolva lemondani a gyerekről még akkor sem ha egyébként nem foglalkozik vele.

2010. dec. 4. 15:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Óóó én ismerek olyat, aki lemondott. Harcolt érte, holott a kisfiú egyértelműen közölte a bíróságon, hogy az apját választja, a testvére mivel nagykorú volt az apjával maradhatott, a kisfiút pedig anyucinak ítélték, végigsírt minden éjszakát, hogy ne kelljen az anyjával lennie, dehát így döntött a bíróság. A nő hazudozott mindent össze vissza, utána 1 év múlva lemondott a gyerekéről, mert így nem tud pasizni. A gyerektartás miatt kellett neki a gyerek.
2010. dec. 4. 17:10
 13/21 A kérdező kommentje:
Ez a "nő" akiről itt szó van, aki elhagyta a gyermekét, hat éve pasizik,egy nős pasihoz lépett le, ahol ott vn már két gyerek
2010. dec. 4. 17:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Az fain. :S Mindig megdöbbenek amikor ilyet olvasok, pedig a bíróságon is számtalan ehhez hasonló történettel találkozom.

Nagyon sajnállak kedves kérdező. Eddig is tudtam hogy a magyar jog sz@r, a családjog része meg még rosszabb. Nem tudtok leülni és megbeszélni, hogy a gyerek marad nálad és cserébe lemondasz a gyerektartásról? Tudom, hatalmas kiesést jelentene, de hátha...

2010. dec. 4. 17:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Történet úgy kerek, hogy a családja és a "nő" közötti távolság 600Km. A tárgyalásra element, de azt se kérdezte meg, hogy kijöhet-e a gyerekéhez, ami 10Km-re van a tárgyalás helyszínéhez. Büszkén beűlt az új lovag mellé és távoztak a bíróságról. Bár a játszmának még nincs vége, bízok a tanúvallomásokban és a szakértői véleményekben.
2010. dec. 4. 18:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Kedves hölgy! Az a baj, hogy ha ő is hoz tanukat, meg szakértőket akkor évekig húzhatjátok a dolgot, hogy kinek is van igaza. A bíróság meg ugye anya párti. Hát, őszintén megmondom, nem irigyellek!
2010. dec. 4. 18:19
 17/21 A kérdező kommentje:
Én az apa vagyok
2010. dec. 4. 18:22
 18/21 A kérdező kommentje:
Szóval én az apa vagyok, és én szeretném vinni a tanúkat és a szakértői véleményet
2010. dec. 4. 18:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Apuka!

Mit akar vallani a tanud?

Mert ha az anyuka nem bántalmazta a gyerekét, nem dorog vagy szenvedélybeteg akkor neki fogják ítélni a gyereket, ha nem mond le róla. Ezt nyugodtan kp-nak veheted, pedálozhatsz te bármilyen szakértői véleménnyel.

2010. dec. 4. 21:33
 20/21 anonim ***** válasza:
A mi első tárgyalásunkon semmi ilyet nem tapasztaltam, hogy bárkit is megalázó helyzetbe hozott volna a bíró. Teljesen korrekt volt, csak a tényekre volt kíváncsi. Nem állt a pártomra, sem a férjemére.
2010. dec. 4. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!