Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megalázott, totális idiótát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázott, totális idiótát csinált belőlem, mégsem tudom 100%ban elengedni. Valaki volt már hasonló helyzetben, esetleg valami használható tanács?

Figyelt kérdés

Az exemmel való szakításból nagyon nehezen épültem fel, alig tudtam nyitni férfiak felé, épp ezért is voltam extázisban, mikor megláttam Őt és éreztem hogy a szakításom óta először keltette fel egy férfi az érdeklődésem. Egy buliba találkoztunk, mikor vége lett elmentünk sétálni, beszélgetni, számot cseréltünk. Utána nem írt rám egyszer sem és nem is hívott, nyilvánvalóan részeg volt. Egy hónappal később megint összefutottunk ugyanazon a helyen egy másik buliban. Elmentünk hozzá és sajnos lefeküdtem vele, itt már úgy éreztem hogy menthetetlen vonzalmat érzek iránta. Innentől fogva lett rendszeres szexkapcsolatunk, körülbelül havonta egyszer-kétszer történt meg az aktus, ez másfél évig tartott. Közbe sokat beszélgettünk, megismertük egymást. Ő mindig mondta, hogy nem akar kapcsolatot mert még fiatal. 22 éves, én 20. Én beleszerettem, de tudtam hogy ő semmit nem akar tőlem, mégis néha azt éreztem, hogy több van köztünk a csak szexnél. Azonban most lett egy barátnője, és teljesen megalázva érzem magam.

Soha többé még csak szóba se állnék vele ezek után, de attól még ez nagyon fáj, és nem tudom hogy fogom tudni elengedni.

Kérlek kíméljetek az olyan kommentektől, hogy egy elhasznált rongy vagyok, tudom nem kellett volna belemenni, de annyira instabil voltam lelkileg, hogy jól esett a figyelem amit tőle kaptam abban a pár órában.

Mit tehetnék hogy soha többet még csak ne is vágyjak rá?

2020. ápr. 19. 13:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Szegény nők, belemennek dugásba egy jóképű sármos fickóval aztán eldobják őket! :O Ilyen még sose történt eddig a világon, nem csoda, hogy nem tűnt fel neked a séma! :(
2020. ápr. 19. 13:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is tudnod kellene hogy mit szeretnél.

Ha megvan , akkor tudnod kell hogy az mivel jár. Ha olyan körülmények merülnek fel amik az ellenkezőjét bizonyítják, akkor pedig kilépni, mert tudod hogy fájni fog. De ehez tapasztalat kell, ami neked nincs. Vagy nem volt, eddig. Ezekután ha tanulsz ebből, nem valószínű hogy újra ilyen helyzetbe kerülsz. Persze van aki semmiből sem tanul, és újra elköveti ugyanazt a hibát. Ne legyél olyan.

Tisztában vagyok vele hogy akkor ezt érezted helyesnek, és az kellett neked , ezért mentél bele. Fogd fel úgy mint egy lépcsőfokot, egy leckét. Ezzel is közelebb vagy ahoz, hogy majd megtaláld akit meg kell, és fel is ismerd időben hogy Ő az!

2020. ápr. 19. 13:12
 3/19 anonim ***** válasza:
78%

Kislány, te csináltál magadból idiótát. Világosan megmondta, hogy mi van. "Ő mindig mondta, hogy nem akar kapcsolatot mert még fiatal."

Most szépen tanulsz belőle, vagy nem.

2020. ápr. 19. 13:14
 4/19 A kérdező kommentje:
#2: köszönöm az értelmes választ! Igyekszem tanulni az esetből, ezelőtt még sose tudta senki elcsavarni úgy a fejem, hogy eltűrjem azt a megaláztatást, hogy egy férfi csak akkor keressen, ha épp feláll neki.
2020. ápr. 19. 13:14
 5/19 A kérdező kommentje:
#4: igazad lehet, ebből a szemszögből még nem gondoltam bele. Mindenesetre érdekel még más kívülállók véleménye is.
2020. ápr. 19. 13:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt saját magadat aláztad meg.

Vond le a tanulságokat, és kezd l megtanulni értelmezni azokat a közhelyeket, amikkel a pasik etetik a nőket. Esetedben, hogy nem akar még kapcsolatot, mert fiatal, stb. Ezt akkor mondják, ha az adott személlyel nem akarnak, de nem merik bevallani.

2020. ápr. 19. 13:28
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
" Ő mindig mondta, hogy nem akar kapcsolatot ... tudtam hogy ő semmit nem akar tőlem, .......jól esett a figyelem amit tőle kaptam abban a pár órában" Akkor meg miért irod:"Megalázott, totális idiótát csinált belőlem"? Egy pillanatig sem vert át!! Ne kérd azt töle számon, hogy te mit gondoltál bele teljesen alaptalanul. Ebben a történetben csak te voltál aki jol átvert téged!!! "jól esett a figyelem amit tőle kaptam abban a pár órában" miatt pedig legyél hálás neki!
2020. ápr. 19. 13:36
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
Ebben a sztoriban egyáltalán nem hibás a pasi. Nem tudsz mit tenni, túl kell lépni. Az idő segít.
2020. ápr. 19. 13:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"jól esett a figyelem amit tőle kaptam abban a pár órában."

Sokkal több figyelmet kaphattál volna egy olyan férfitól, aki komolyan vesz. Tehát nyilván ez az indoklás hazugság

2020. ápr. 19. 13:49
 10/19 A kérdező kommentje:
Talán nem fogalmaztam egy dologban teljesen pontosan. Az, hogy megalázott arra értettem, hogy azt állította, hogy nem akar kapcsolatot, erre fel mégis összejött valaki mással. Persze erre számíthattam volna, de attól mégis fáj.
2020. ápr. 19. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!