Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszve éve óta, keményen ragaszgodni a múlthoz. Jártatok már hasonló cipőben?
Sziasztok!
Elsőkörben leírom röviden mire is keresek pontosan választ, alább kifejtem bővebben a történetem és hogyan jutottam idáig. Így nem kell mindent végig olvasnod.
Röviden 2 éve ért véget egy öt éves párkapcsolatom ami még 17 évesen kezdődött és 5 évig tartott. A lány szakításunkor tönkre tett annyira hogy elvesztettem a munkahelyem, mellette a virágzó vállalkozásom és padlóra kerültem de olyan szinten hogy fél évig csak feküdtem jóformán itthon mint egy darab sz.r hogy "én nem...". Mint egy élőhalott, épp annyit melóztam a megmaradt vállalkozásomban hogy legyen mint ennem és tudjam fizetni a számláim több-kevesebb sikerrel. Ez egy fél éves periódus volt ami után össze szedtem magam, szintén több kevesebb sikerrel, elvállaltam egy munkát, később elköltöztem ithonról fél évig egyedül éltem már másik munkahelyen és 2 hónapja hazajöttem és most itthonról dolgozom éjjel, nappal meg alszom. Próbálok valami kapaszkodót találni de minden olyan könnyen eldobhatónak tűnik. A lányok akikkel megismerkedtem eggyiknél sem érzem hogy komolyabban tudnék kötődni bármelyikhez is, csak vagyok napról napra. Ez egy elég üres állapot és nem értem hova tünt az a vidám gyerek aki mindig tutta mit és hogyan akar. Hogyan lett belőle ilyen elveszett. Nem rég felhívtam egy lányt aki nagyon sokat jelentett nekem, régen összejöttünk de én a fent említett lányt választotta helyette. Életem legnagyobb hibája volt. Lerendezte annyival hogy nem haragszik de ő már túllépett. A múltamból nem maradt senkim, így jártam anyátokat nézek, dumaragut, régi videókat, filmeket amiket régen imádtam és próbálok valami ki kapaszkodót találni hogy ne legyek ilyen elveszett retek. Ide is csak kétségbe esésemben írok mivel már tényleg nem tudom kihez fordulhatnék. Ha jártál hasonló cipőben vagy van tanácsod számomra kérlek ne tartsd magadban lehet pont az fog segíteni.
A rövid verzió is hosszúra sikeredett ezért a teljes sztoryt csak akkor írom le ha érdekel valakit :)
Köszönöm, 24F
Az önsajnálat tengerében uszikálva... nem, még nem jártam így.
Elhagytak már, qurva xar volt. Pár évig dajkáltam a szerelmemet iránta: milyen jó lenne megint vele, megcsókolni, megérinteni. Kerestem a válaszokat, miért történhetett ez, hiszen én szerettem, hiszen én mindent megadtam. De, aztán leesett. Tehetek én róla, h megunt, vagy kiábrándult, vagy jobbnak vélt vkit talált? Tehetek én róla, h nem szeret? A válasz az, h nem. Ez az ő döntése, érzése. Van jogom felül írni az ő érzéseit? Tehet ő róla, h így érez?
Nem. Nem tehet róla senki sem. Nem lettem rosszabb, nem lettem jobb, csak ez ennyi volt. Az életemnek meg menni kell tovább. Mert, ez az én életem, ezt én nekem kell irányítanom. Senki más nem érezhet, élhet helyettem.
Az én életemért én vagyok a felelős. Mindenki más meg a magáéért. Ez így van jól.
Hogy van az, hogy volt munkahelyed, meg mellette egy virágzó vállalkozásod? A kettőt együtt nem értem.20 évesen virágzó vállalkozás? És mit tett a lány azon k>vül, hogy szakított veled, hogy tette tönkre a munkád is és a vállalkozásod is?
Aztán előrángatsz egy lányt, nincs ló jó a szamár alapon is, és csodálkozol hogy lepattint?
Szállj ki az önsajnálatból.
Az ilyen szánalmas, puncis rinygéprktől mentsem meg a jóisten! A férfiasság legapróbb jrlét sem vélem felfedezni benned.
22N
Saját magad ellensége vagy, mivel folyamatosan a múlton rágódsz...
Engedd el, különben így fogod leélni az életedet.
Megkeseredett férfit egy nő sem akar magának.
Mindenki életében van egy nagy tragédia, ami meghatározhatja az azutáni életét. Ha mindenki feladná, megakadna, megtörne úgy, hogy elmerülne az önsajnálatban, mivé válnánk? Élő enyésző sejttömegekké spiritusz nélkül. Meg kell gyászolni a múltat, de nem szabad benne megragadni. Gondolj bele, ezeket a destruktív energiákat mennyi minden másra, konstruktív cselekedetekre, célok kivitelezésére fordíthatnád. Hozzáállás kérdése, a hozzáállás pedig döntésé, akárcsak a hűség is. Légy hű önmagadhoz, akinek az alapállapota az építő, önmagában hívő, derűs, energiával teli lény. Miért akarnál a saját ellenséged lenni? Miért lenne az neked és a világnak jó? Csak magaddal rántanál többeket.
Mindenkinek vannak erősségei is. Meg kell találnod, hogy mi az és elkezdeni felépíteni magadat, levonva a konzekvenciát a múltból, mert csakis a tapasztalataidból tudsz építkezni, az adja az alapot, de ha már itt elfogy a cucc, hogyan épül fel a ház? Hm...24 vagy, ha 34 lennél, okkal érteném meg az aggodalmat, de 30 éves korodig még bőven meg is unhatod a nőket. :D Légy laza, engedd el, ami/aki rombol téged, húzd ki magad, légy ellenállhatatlan a nők számára az által, hogy csinálod a saját dolgodat és hiszel ebben, magadban. Ne lasszóval járj-kelj, hogy nőt fogj, állj meg egy pillanatra néha, érd el a nyugodtságot és önmaguktól repülnek rád idővel. Az egyetlen kérdés, hogy hiszel-e önmagadban, mert, ha igen, akkor így vagy úgy, különböző cselekvések által ennek eredménye fog látszódni. Amint bent, úgy kint. Just do it! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!