Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázott, totális idiótát csinált belőlem, mégsem tudom 100%ban elengedni. Valaki volt már hasonló helyzetben, esetleg valami használható tanács?
Az exemmel való szakításból nagyon nehezen épültem fel, alig tudtam nyitni férfiak felé, épp ezért is voltam extázisban, mikor megláttam Őt és éreztem hogy a szakításom óta először keltette fel egy férfi az érdeklődésem. Egy buliba találkoztunk, mikor vége lett elmentünk sétálni, beszélgetni, számot cseréltünk. Utána nem írt rám egyszer sem és nem is hívott, nyilvánvalóan részeg volt. Egy hónappal később megint összefutottunk ugyanazon a helyen egy másik buliban. Elmentünk hozzá és sajnos lefeküdtem vele, itt már úgy éreztem hogy menthetetlen vonzalmat érzek iránta. Innentől fogva lett rendszeres szexkapcsolatunk, körülbelül havonta egyszer-kétszer történt meg az aktus, ez másfél évig tartott. Közbe sokat beszélgettünk, megismertük egymást. Ő mindig mondta, hogy nem akar kapcsolatot mert még fiatal. 22 éves, én 20. Én beleszerettem, de tudtam hogy ő semmit nem akar tőlem, mégis néha azt éreztem, hogy több van köztünk a csak szexnél. Azonban most lett egy barátnője, és teljesen megalázva érzem magam.
Soha többé még csak szóba se állnék vele ezek után, de attól még ez nagyon fáj, és nem tudom hogy fogom tudni elengedni.
Kérlek kíméljetek az olyan kommentektől, hogy egy elhasznált rongy vagyok, tudom nem kellett volna belemenni, de annyira instabil voltam lelkileg, hogy jól esett a figyelem amit tőle kaptam abban a pár órában.
Mit tehetnék hogy soha többet még csak ne is vágyjak rá?
Ha az elején megmondta világosan, hogy nem akar kapcsolatot, akkor mondhatni korrekt volt és te dönthettél, hogy benne maradsz egy ilyenben vagy sem. Szóval ez az állapot saját döntésed eredménye. A másfél év alatt miben reménykedtél, miből gondoltad, hogy több is van köztetek a szexnél?
Volt egyéb közös program, együtt töltött idő? Közös élmények, ilyesmi? Ö is alkalmazkodott hozzád, vagy mindig te mentél, mikor hívott?
Majd ezekre a dolgokra figyelj a jövőben.
Oké, mondta, hogy nem akar kapcsolatot, de ezt neked mondta, így veheted úgy, hogy az illető VELED tuti nem akar.
Ő sem lát a jövőbe, hogy tudja, jön olyan akár holnap, akivel akarni fog.
11-es kérdése érdekes.
Másfél éven át havonta csak 1-2-szer találkoztatok, és te mégis egy kapcsolatként értelmezted? Biztos, hogy olyan sokat beszélgettetek, és nem inkább csak illedelmességből smalltalkok voltak?
Így elpocsékolni másfél évet. Közben senki más nem volt neked, nem is adtál esélyt senki másnak?
Megnyugtatlak, hogy elhasznált rongy nem lehetsz havi 1-2 alkalomtól 😄
Fogd fel tanulópénznek, egy életre legalább tudni fogod, hogy a csak dugunk kapcsolatok sehova nem vezetnek. Talán még jól is jártál, mert ha házas férfiak jönnek ilyennel, (ezek később megesnek) akkor nem tudnak hülyének nézni.
Viszont tényleg te aláztad meg magad, nem ő téged. Ő megmondta, hogy nem akar többet. Mert nem látott benned többet, ami komoly kapcsolatra neki jó lett volna. Tudom ez szar, de ez az igazság. Abban a lányban meg látott valamit.
Hát, a szexuális vonalom valsz. megvolt az ő részéről is, de ez nem elég egy "kapcsolathoz".
Ha a szexen kívül nem keresi a társaságodat, nem tervez és keres veled együtt töltött időt, azért az jelzés érékű..., hogy nem akar mást.
De hodd el, nem egy sors tragérdia a dolog, mással is megesik, tényleg fogd fel egy tapasztalatnak, amiből a jövőben profitálhatsz.
Nagyon fiatal vagy még, előtted az élet, ne keseredj el.
Hidd el, idővel el fog múlni a bánatod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!