Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnék a feleségemtől, de van egy 2 éves lányunk. Mik a kilátások?
A feleségemmel 15 éve vagyunk együtt, mint kiderült a karantén alatt, 5 éve szeretője van.
3 éve bunkózik velem, flegmázik és veszekedések vannak. Mindig engem okolt, bár most már utólag értem hogy miért volt ilyen.
A ház az enyém, illetve van egy örökölt lakásom. Az autó is az enyém. Mindenképpen válni szeretnék, mert rá sem bírok nézni a feleségemre, de nem akarom hogy a gyermekem szenvedjen, így nem tudom mi lenne a helyes döntés.
Válás esetén mennyi esélyem van arra, hogy enyém lehet a kislányom? Vagy mindenképpen az anyukájánál marad és max osztott felügyelet lehet? Nem venném el a gyermekem feje felől a fedelet, de nagyon nehezen nyelem le hogy amiért vért izzadtam házban ő éldegéljen a szeretőjével.
Legszívesebben elzavarnám az anyjáékhoz.
Semmit nem tett soha a házasságunkba, kapcsolatunkba, csak ingyenélt és követelőzött.
Mit tegyek?
33 férfi
5 éve van szeretője, 3 éve bunkózik, és 2 éves a kislány? Szerinted kié az a gyerek?
Szerintem ha tied a ház, simán lehet h neked ítélik a gyereket. (Vigyázz, ha a házat a házasság alatt vetted, akkor közösnek számít, akkor is ha te fizetted!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!