Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnék a feleségemtől, de van egy 2 éves lányunk. Mik a kilátások?
A feleségemmel 15 éve vagyunk együtt, mint kiderült a karantén alatt, 5 éve szeretője van.
3 éve bunkózik velem, flegmázik és veszekedések vannak. Mindig engem okolt, bár most már utólag értem hogy miért volt ilyen.
A ház az enyém, illetve van egy örökölt lakásom. Az autó is az enyém. Mindenképpen válni szeretnék, mert rá sem bírok nézni a feleségemre, de nem akarom hogy a gyermekem szenvedjen, így nem tudom mi lenne a helyes döntés.
Válás esetén mennyi esélyem van arra, hogy enyém lehet a kislányom? Vagy mindenképpen az anyukájánál marad és max osztott felügyelet lehet? Nem venném el a gyermekem feje felől a fedelet, de nagyon nehezen nyelem le hogy amiért vért izzadtam házban ő éldegéljen a szeretőjével.
Legszívesebben elzavarnám az anyjáékhoz.
Semmit nem tett soha a házasságunkba, kapcsolatunkba, csak ingyenélt és követelőzött.
Mit tegyek?
33 férfi
"Mi az, hogy ingyen élt? Talán nem dolgozott? Kétlem."
Neked adom a feleségem és utána nem fogsz ilyen baromságokat írni.
"1 év után közös minden úgy tudom."
Ezeket a vadbaromságokat honnan szeditek?
Félelmetes, mennyire tudatlan emberek léteznek és élnek.
Akkor írj hozzá valami jó tanácsot, ne másnak oszd az észt!
Tök mindegy, nem értem minek csináltál gyereket neki vagy vetted el feleségül?
Jó ügyvéd, de a gyerek valószínűleg nem nálad lesz elhelyezve és a közös felügyelet se biztos.
A házasság előtt szerzett vagyon a tiéd, nem lesz hozzá közé. De amit a házasság alatt vettél, az mindenképp feleződik!
N28
Most erre mit lehet írni, ha valaki ennyire vak?
Az meg 15 évig nem zavart, hogy ingyenélő, meg követelőző? Annyira nem lehetett rossz, ha mégis vele maradtál, elvetted, sőt, gyereket csináltál neki(ha egyáltalán tőled van.)
2 éves gyereket ritkán ítélnek az apának, leginkább akkor, ha bizonyítható, hogy az anya alkalmatlan a nevelésére. Ami a fentiek alapján nem valószínű.
Amúgy fura, hogy attól félsz, a szeretőjével fog a te házadban élni, kicsit később meg már azt írod, szakított vele a szerető. Akkor hogy élne ott?🤔
Majd az ügyvéded beszél a kilátásokról, de az biztos, hogyha a házasságban valami a te neveden van, az nem jelenti automatikusan, hogy a tiéd. Több mindenen múlik, de ahhoz nem adtál elég infót, meg én nem is vagyok ügyvéd.
Már bocs a szókincsemért, de a q.ra anyjukat az ilyen nőknek. Nem elég, hogy a legtöbb csak mereszti otthon magát, nem hajlandó dolgozni és még félre is baxik.. Komolyan úgy feltudom idegesíteni magamat az ilyeneken, hogy talán kár is olvasnom ezt a topikot.
Ez a mai női társadalom egy szégyen!
Az ilyeneknek amúgy valamilyen szégyentáblán volna a helyük. Én azt mondom, fogadd fel a lehető legrafináltabb ügyvédet és jól fingasd meg azt a rybancot. Még ő fizessen neked, nehogy fordítva legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!