Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Közeleg a válás, én nullán állok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeleg a válás, én nullán állok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is : tudom, hülye voltam, hogy nem tettem félre, tudom, már másképp csinálnék sok mindent. Ezekből a mi lett volna tanácsokból nem kérnék. A megoldásra szeretnék ötleteket mert sajnos eléggé ellehetelenedtem.

Férjemmel öt éve vagyunk együtt, van egy két éves kislányom. Az évek alatt én nem tettem félre pénzt, elköltöttem az albérletre, a gyerekcuccokra, főiskolára. Jelenleg a számlámon 37 ezer forint van, a gyes és a családi pótlék.

Kisgyerekkel vagyok itthon, férjem jól keres, így megbeszéltük, hogy ki tudunk jönni és a pici maradhat velem, nem kell bölcsibe adnunk.

Sajnos a házasságunk megromlott. Eddig is csak azért húztam, hogy a gyerekemet ne kelljen bölcsibe adnom. Úgy terveztem, hogy ha ovis lesz, és visszamegyek dolgozni, akkor lelépek ( számtalan oka van, pl megcsalás, de ez most nem lényeg.) ma a vita odáig fajult, hogy férjem letett az asztalra fél millió Ft t hogy takarodjak. Nem tudok hova menni. Anyám alkoholista, az élettársával együtt, apám nem él, testvérem nincs. Félretett pénzem nulla. Próbálom meghúzni magam, de a férjem csak azt ordibálja, hogy nem akar itt látni. Már néztem albérletet, 100 ezer alatt nincs, két havi kaució plusz egy havi lakbér az alap. Munkahelyem jelenleg nem vesz vissza, így is csökkentett állománnyal dolgoznak. Bölcsőde ugye nincs. Munkát találnék de a gyerekem hova rakjam? Annyira dühös és csalódott vagyok, egész délután azt hallgatom, hogy mekkora senki vagyok, nem tudom megoldani az életemet, ami persze igaz, anyámat is mocskolja, hogy ilyen senki sz@rt nevelt, én is semmirekellő leszek, pedig világ életemben dolgoztam, soha nem volt büdös a munka! Az elmúlt években jól kijöttem anyagilag, de nem gondoltam a jövőre, plusz ugye a szülés után nem kaptam már annyi pénzt, mint a fizetésem. A sok mocskolódást már nem bírom elviselni, gusztustalan ahogy beszél velem a gyerek előtt, kérem, hogy fogja vissza magát, de azt mondja, ha nem tetszik húzzak el. Ilyeneket mond a picinek, hogy sajnálom hogy ilyen anyád van, nem tud normálisan felnevelni. Már ott tartok, hogy neki megyek késsel és kinyírom már nem tudom elviselni, nagyon undorító, ahogy beszél, és ha belelendül, akkor pfuuu. Mit csináljak?

2020. máj. 10. 21:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
78%
Az albérletből nem dobhat ki. Próbálj meg tűrni egy kicsit, és add be a válást. Vagyonmegosztáskor úgyis feleződik a félretett pénz. Míg dolgozik, élvezd a nyugalmat a kislányoddal, mikor otthon van, egyszerűen kerüld el. Ha beléd köt, menj ki a szobából, tegyél úgy, mintha ott sem lenne. Gondolj úgy rá, mint egy idegenre, ne vedd magadra a sértéseit. Sajnos a válás most sokáig elhúzódhat, nyáron egyébként is szünetet szoktak tartani. Nehéz lesz, de én voltam így egy rossz kapcsolat végén, mikor még muszáj volt egy fedél alatt lenni. Mikor mondta a magáét, arra gondoltam magamban, hogy ki ez az üvöltöző hülye itt, és mit akar tőlem. Mosolyogva kikerültem, és csináltam a dolgomat.
2020. máj. 10. 22:22
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Adj hatalmat a másik kezébe és meg láthatod az igazi arcát!

Ez tökéletes példa erre a mondatra!

2020. máj. 10. 22:25
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérj jogi tanácsadást is, hogy mi illet téged vagyon szempontjából. Vannak tudtommal megszorult helzetűeknek ingyen jogi tanácsadás. Kéne tudni, hogy mennyi pénzre számíthatsz és hogyan. A másik meg, hogy szépen el kell kezdeni spórolni. Nem mondom, hogy holnap szabadulsz. Lehet, hogy hónapok fognak kelleni (ugye a járvány se segít).

Az albiárak csökkenőfélben vannak jelenleg, a következő 1-2 hónapban lesz szignifikáns. Nézegesd napi szinten az albérleteket.

Más most nem jut eszembe.

Talán lesz annyi mázlid, ha van nője, odaköltözik hozzá, azt legalább addig nyugtod van.

2020. máj. 10. 22:40
 24/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Kitartok, és még tűröm egy kis ideig
2020. máj. 11. 07:39
 25/35 anonim ***** válasza:
Ügyes leszel, kitartást!
2020. máj. 11. 08:49
 26/35 anonim ***** válasza:
Mi volt ma? Hogy vagytok?
2020. máj. 11. 21:28
 27/35 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm kérdésed. Igazából semmi, haza ért munka után, nem szólt semmit, kérdezte a kislányt, hogy merre voltál, mit csináltál ma, ettél ebédet (rendelni szoktam, de most ugye nem hagyott pénzt) de ugye még pici nem igazán tudja elmondani, mond dolgokat, de keveri össze vissza, a tegnapi élményeit meg a karácsonyit is :) aranyos nagyon. De tudtam, ez a nagy törődés szándékos ingerlés, már kiismertem.

Aztán felöltöztem, elmentünk kislányommal biciklizni. Férjem kérdezte, hova viszem a lányát... Mondom sétálni, de mit érdekel? Ő is vitte már a tudtom nélkül, anyjához.

2020. máj. 11. 21:39
 28/35 anonim ***** válasza:
Akkor ma nem volt semmi bonyodalom... Örülök neki... Vigyázz Magatokra! :)
2020. máj. 11. 22:21
 29/35 A kérdező kommentje:
Beléptem egy Facebook csoportba, nárcisztikus emberek áldozatai vagy ilyesmi a neve, hát az én férjem totál nárcisztikus, egy elmebajos.
2020. máj. 12. 13:40
 30/35 anonim ***** válasza:
29-es, ez a csoport engem is érdekelne, én is valamilyen szinten áldozata vagyok egy nárcisztikus férfinek. Te a saját neveddel léptél be? Mert ezt ő is észreveheti.
2020. máj. 12. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!