Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Közeleg a válás, én nullán állok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeleg a válás, én nullán állok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is : tudom, hülye voltam, hogy nem tettem félre, tudom, már másképp csinálnék sok mindent. Ezekből a mi lett volna tanácsokból nem kérnék. A megoldásra szeretnék ötleteket mert sajnos eléggé ellehetelenedtem.

Férjemmel öt éve vagyunk együtt, van egy két éves kislányom. Az évek alatt én nem tettem félre pénzt, elköltöttem az albérletre, a gyerekcuccokra, főiskolára. Jelenleg a számlámon 37 ezer forint van, a gyes és a családi pótlék.

Kisgyerekkel vagyok itthon, férjem jól keres, így megbeszéltük, hogy ki tudunk jönni és a pici maradhat velem, nem kell bölcsibe adnunk.

Sajnos a házasságunk megromlott. Eddig is csak azért húztam, hogy a gyerekemet ne kelljen bölcsibe adnom. Úgy terveztem, hogy ha ovis lesz, és visszamegyek dolgozni, akkor lelépek ( számtalan oka van, pl megcsalás, de ez most nem lényeg.) ma a vita odáig fajult, hogy férjem letett az asztalra fél millió Ft t hogy takarodjak. Nem tudok hova menni. Anyám alkoholista, az élettársával együtt, apám nem él, testvérem nincs. Félretett pénzem nulla. Próbálom meghúzni magam, de a férjem csak azt ordibálja, hogy nem akar itt látni. Már néztem albérletet, 100 ezer alatt nincs, két havi kaució plusz egy havi lakbér az alap. Munkahelyem jelenleg nem vesz vissza, így is csökkentett állománnyal dolgoznak. Bölcsőde ugye nincs. Munkát találnék de a gyerekem hova rakjam? Annyira dühös és csalódott vagyok, egész délután azt hallgatom, hogy mekkora senki vagyok, nem tudom megoldani az életemet, ami persze igaz, anyámat is mocskolja, hogy ilyen senki sz@rt nevelt, én is semmirekellő leszek, pedig világ életemben dolgoztam, soha nem volt büdös a munka! Az elmúlt években jól kijöttem anyagilag, de nem gondoltam a jövőre, plusz ugye a szülés után nem kaptam már annyi pénzt, mint a fizetésem. A sok mocskolódást már nem bírom elviselni, gusztustalan ahogy beszél velem a gyerek előtt, kérem, hogy fogja vissza magát, de azt mondja, ha nem tetszik húzzak el. Ilyeneket mond a picinek, hogy sajnálom hogy ilyen anyád van, nem tud normálisan felnevelni. Már ott tartok, hogy neki megyek késsel és kinyírom már nem tudom elviselni, nagyon undorító, ahogy beszél, és ha belelendül, akkor pfuuu. Mit csináljak?

2020. máj. 10. 21:01
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
25%
Te csaltál vagy Ő?
2020. máj. 10. 21:04
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Anyaotthonban tudnak segiteni vszinuleg a jogi proceduraval is. Ha apasag el van ismerve kerhetsz gyerektartast.
2020. máj. 10. 21:09
 3/35 A kérdező kommentje:

Ő csalt engem, nem is akár hogy, különböző szex szolgáltatásokat vett igénybe, kicsit szokatlan pl lingam masszázs és képes volt ezért vezetni 200km-ert, miközben én azt hittem, hogy két utcával arrébb, a munkahelyén túlórázik....

Soha nem tudtam a számomra szokatlan szexuális vágyairól, csak bizonyos korú lányokat keresett. Olyan, mintha másik ember lenne, amikor megtudtam, hogy bulizgat egy másik városban "munka" ügyben, 43 éves korára.. Hát nagyon megdöbbentem, hogy az én férjem?? Megcsalt? Hazudott? Ilyen hülye és vak vagyok??

2020. máj. 10. 21:15
 4/35 anonim ***** válasza:
85%
Így, hogy egy vasad sincs, válás esetén nem biztos, hogy rád bíznák a gyereket. Járj utána, milyen lehetőségek vannak.
2020. máj. 10. 21:25
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Házasságban nincs enyém-tied. Ha tettél volna félre, annak a fele a férjedet illetné váláskor. Amit meg a férjed tett félre, az meg téged illett. A ház kié? Ha házasság alatt vettétek, az is közös. Ha házasság előtt vette a férjed, akkor szopó, mert akkor kitehet. Viszont a gyerekét nem teheti utcára, gondoskodnia kell róla. Ha te nem tudsz, akkor marad az apjával.
2020. máj. 10. 21:26
 6/35 anonim ***** válasza:
74%
Beszéld meg vele, hogy ok, lelépsz, de akkor pengessen x forintot havi szinten, mert valamiből el kell tartani a gyereket is, vagy költözzön ő (albiban vagytok, nem?). Ezen kívül NANE, anyaotthonok, esetleg jogi tanácsadó. Nem hinném amúgy, hogy csak úgy kirakhat téged gyerekestül onnan.
2020. máj. 10. 21:30
 7/35 anonim ***** válasza:
86%
Huha, 37 ezer az nem tul combos
2020. máj. 10. 21:36
 8/35 A kérdező kommentje:
Albérletben élünk, igen. Általában közösen fizettünk mindent, ő egy kicsit jobban keresett, kb két éve keres jóval többet. Pont, amikor én szültem kb azóta. De én ugyanúgy fizettem a rezsit, a kaját, a gyerek dolgait is én főleg, mostanában vagyok sz@rban mert teljes mértékben őrá vagyok utalva. De soha nem gondoltam volna, hogy így megváltozik, azóta, amióta jobb állása van, más körökben mozog, felsővezető lett, feljebb került a ranglétrán, ezzel párhuzamosan nagyképű és arrogáns lett. Azt felejti el, hogy én azért vagyok ebben a kiszolgáltatott helyzetben, mert gyereket vállaltunk, KETTEN, és ugye nem munkabért kaptam, csak töredékét. Gusztustalanul visszaél a helyzettel.
2020. máj. 10. 21:38
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Az albérleti szerződés kinek a nevén van? Ez az albi olcsóbb lenne megtartani, mint egy újba menni? Mert akkor jobb lenne, ha ő pattanna le, aztán masszíroztathatja a tökeit, amíg le nem rohadnak.
2020. máj. 10. 21:41
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Húha ez nagyon szomorú történet. Hány éves vagy, milyen jellegű munkád volt? A gyereket megtartaná a férjed vagy hallani se akar róla. Sajnos most a pénzzel ébredt rá hogy jön a II. ifjúság bulika, csajok, pénz, lazulás. Ebbe már te vagy ti nem fértek bele.
2020. máj. 10. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!