Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenképpen rosszul járok a válás után, mit tegyek?
A feleségem 10 év után válni akar, aminek az az oka, hogy megismert valakit és másba szerelmes. 2 éves a kisfiunk.
Mindent megadtam a feleségemnek, mégis más kellett neki. Ennek ellenére belőlem lesz hétvégi apuka, és vesztek el mindent? Az osztott felügyeletbe nem akarunk belemenni, mert szerintem attól szenved a legjobban egy gyerek (én is így nőttem fel). Nagyon haragszom a nejemre, mert most a gyereket is tönkre fogja vágni a válás. Felőlem járjon össze az új barátjával, nem zavar, de válni nagyon nem szeretnék, ő viszont igen. Mit tegyek?
Semmit nem tudsz tenni, sajnálom
....
A válással mindenki rosszul jár, nem csak te, a nejed is. Egy felépített életet kell kettéosztani.
Az osztott felügyelet nem ördögtől való, nálunk pl működik. Az ugyanúgy megviseli a gyereket ha az apja csak hétvégi, abból is csak minden második.
Próbáljatok megegyezni a gyakoribb láthatásokban. A válást ne sajnáld, innen csak előre van. Ne vedd el a szép éveket magadtól.
Semmit nem tudsz tenni, a válás egyoldalúan felbontható. Ha ő válni akar és benyújtja a papírt, akkor válni fogtok. Csak az a kérdés, hogy mennyire szépen és gyorsan. Mert ha betartasz neki, akkor hosszabb sárdobálás lesz, ami szerintem egyrészt szánalmas, másrészt a gyerek azt még jobban megsínyli.
Inkább fogadd el és legyen tartásod. Írd alá a papírokat, hogy te is magadban hamarabb le tudd zárni ezt a korszakot.
Attól még hogy gyereke van joga van a boldogsághoz. A gyereknek is az a jó, ha az anyja boldog, nem pedig kényszerből él együtt egy férfivel, aki mellett boldogtalan.
Utolsó, gondolom nő vagy és egyetértesz a megcsalósdival, te is ilyesmi nőcske lehet (rem. tévedek).
Én nem értem, most mi van egyes hozzászólókkal, pl az utolsóval is?
Ha te boldogtalan kapcsolatban vagy, akkor neked is jogodban áll változtatni ezen. Ugyanúgy, ahogy a Kérdező esetében is. Nem láncolhatja magához a nőt, mert "a gyerek miatt". Ebből lesznek a legnagyobb családi tragédiák és az elcseszett gyerekek.
A Kérdező is kapott egy esélyt, hogy legyen valaki mellette majd idővel, akivel jobban passzolnak. Sajnos most még több benne a düh meg a csalódottság, amit meg is értek. Remélem idővel sikerül túllépnia a Kérdezőnek is és meglátni a jó oldalát is ennek. Szerintem ő se akar egy hűtlen nővel továbbélni egy fedél alatt.
"Mindent megadtam a feleségemnek"
Ha ez így lenne, nem akarna válni. Sokan esnek ebbe a hibába, férfiak és nők is, hogy él a fejükben egy kép, hogy szerintük mit akar a másik. Közben a kapcsolatban nulla a kommunikáció, így ez az elképzelés érintőlegesen sem fedi a valóságot.
"Utolsó, gondolom nő vagy és egyetértesz a megcsalósdival, te is ilyesmi nőcske lehet (rem. tévedek)."
Nő vagyok, és az egyik barátnőm nem vált el a gyerekek miatt, inkább benn maradt egy bologtalan kapcsolatban, ahol bár a férfi jó apa volt, de köztük már nem működött. Az évek során egyre jobban elmérgesedett a kapcsolatuk. 4 éve leugrott a nyolcadikról. 3 gyereket hagyott maga után. Tudod mit mond az apuka azóta is? Hogy bárcsak engedte volna elválni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!