Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mindenképpen rosszul járok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenképpen rosszul járok a válás után, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A feleségem 10 év után válni akar, aminek az az oka, hogy megismert valakit és másba szerelmes. 2 éves a kisfiunk.

Mindent megadtam a feleségemnek, mégis más kellett neki. Ennek ellenére belőlem lesz hétvégi apuka, és vesztek el mindent? Az osztott felügyeletbe nem akarunk belemenni, mert szerintem attól szenved a legjobban egy gyerek (én is így nőttem fel). Nagyon haragszom a nejemre, mert most a gyereket is tönkre fogja vágni a válás. Felőlem járjon össze az új barátjával, nem zavar, de válni nagyon nem szeretnék, ő viszont igen. Mit tegyek?

2020. máj. 10. 11:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Semmit nem tudsz tenni, sajnálom

....

2020. máj. 10. 11:45
 2/16 anonim ***** válasza:
72%

A válással mindenki rosszul jár, nem csak te, a nejed is. Egy felépített életet kell kettéosztani.

Az osztott felügyelet nem ördögtől való, nálunk pl működik. Az ugyanúgy megviseli a gyereket ha az apja csak hétvégi, abból is csak minden második.

Próbáljatok megegyezni a gyakoribb láthatásokban. A válást ne sajnáld, innen csak előre van. Ne vedd el a szép éveket magadtól.

2020. máj. 10. 11:57
 3/16 anonim ***** válasza:
5%
Nem tudsz semmit tenni. A valasok 72% at hivatalosan a nok kezdemenyezik. Nagyreszt azert mert megismernek egy jobb pasit, aki helyesebb, tehetosebb. Mindig ez van. Sosem hazasodj meg, ez orok szabaly, a csapbol is ez folyik. Te ezt nem tudtak kerdezo? Sajnallak, tul naiv voltal es beszaladtal a csapdaba. Meg szerencsed h a lakasod nem viszi el az asszony...mert a legtobb azt is viszi, nemcsak a gyerekeket.
2020. máj. 10. 12:33
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Semmit nem tudsz tenni, a válás egyoldalúan felbontható. Ha ő válni akar és benyújtja a papírt, akkor válni fogtok. Csak az a kérdés, hogy mennyire szépen és gyorsan. Mert ha betartasz neki, akkor hosszabb sárdobálás lesz, ami szerintem egyrészt szánalmas, másrészt a gyerek azt még jobban megsínyli.

Inkább fogadd el és legyen tartásod. Írd alá a papírokat, hogy te is magadban hamarabb le tudd zárni ezt a korszakot.

2020. máj. 10. 13:27
 5/16 anonim ***** válasza:
12%
A nejed egy vérbeli önző r.ngyó, aki csak az önös érdekeit látja szem előtt, az nem érdekli mi lesz a ggerekkel. Csak az a fontos neki, hogy többet ne legyen köze hozzád, és azért kell a válás, hogy az új pasit ne ijessze el, mert ha az látja h nem váltatok el, akkor lelécelhet. Igazi díjnyertes ribizligizi.
2020. máj. 10. 13:35
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Attól még hogy gyereke van joga van a boldogsághoz. A gyereknek is az a jó, ha az anyja boldog, nem pedig kényszerből él együtt egy férfivel, aki mellett boldogtalan.
2020. máj. 10. 13:37
 7/16 anonim ***** válasza:
22%

Attól még hogy gyereke van joga van a boldogsághoz. A gyereknek is az a jó, ha az anyja boldog, nem pedig kényszerből él együtt egy férfivel, aki mellett boldogtalan.

Utolsó, gondolom nő vagy és egyetértesz a megcsalósdival, te is ilyesmi nőcske lehet (rem. tévedek).

2020. máj. 10. 13:41
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

Én nem értem, most mi van egyes hozzászólókkal, pl az utolsóval is?

Ha te boldogtalan kapcsolatban vagy, akkor neked is jogodban áll változtatni ezen. Ugyanúgy, ahogy a Kérdező esetében is. Nem láncolhatja magához a nőt, mert "a gyerek miatt". Ebből lesznek a legnagyobb családi tragédiák és az elcseszett gyerekek.

A Kérdező is kapott egy esélyt, hogy legyen valaki mellette majd idővel, akivel jobban passzolnak. Sajnos most még több benne a düh meg a csalódottság, amit meg is értek. Remélem idővel sikerül túllépnia a Kérdezőnek is és meglátni a jó oldalát is ennek. Szerintem ő se akar egy hűtlen nővel továbbélni egy fedél alatt.

2020. máj. 10. 13:44
 9/16 anonim ***** válasza:
62%

"Mindent megadtam a feleségemnek"

Ha ez így lenne, nem akarna válni. Sokan esnek ebbe a hibába, férfiak és nők is, hogy él a fejükben egy kép, hogy szerintük mit akar a másik. Közben a kapcsolatban nulla a kommunikáció, így ez az elképzelés érintőlegesen sem fedi a valóságot.

2020. máj. 10. 13:48
 10/16 anonim ***** válasza:
96%

"Utolsó, gondolom nő vagy és egyetértesz a megcsalósdival, te is ilyesmi nőcske lehet (rem. tévedek)."

Nő vagyok, és az egyik barátnőm nem vált el a gyerekek miatt, inkább benn maradt egy bologtalan kapcsolatban, ahol bár a férfi jó apa volt, de köztük már nem működött. Az évek során egyre jobban elmérgesedett a kapcsolatuk. 4 éve leugrott a nyolcadikról. 3 gyereket hagyott maga után. Tudod mit mond az apuka azóta is? Hogy bárcsak engedte volna elválni...

2020. máj. 10. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!