Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mindenképpen rosszul járok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenképpen rosszul járok a válás után, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A feleségem 10 év után válni akar, aminek az az oka, hogy megismert valakit és másba szerelmes. 2 éves a kisfiunk.

Mindent megadtam a feleségemnek, mégis más kellett neki. Ennek ellenére belőlem lesz hétvégi apuka, és vesztek el mindent? Az osztott felügyeletbe nem akarunk belemenni, mert szerintem attól szenved a legjobban egy gyerek (én is így nőttem fel). Nagyon haragszom a nejemre, mert most a gyereket is tönkre fogja vágni a válás. Felőlem járjon össze az új barátjával, nem zavar, de válni nagyon nem szeretnék, ő viszont igen. Mit tegyek?

2020. máj. 10. 11:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18%

7-11-12-13:

Bár csak így védenétek a nejüket megcsaló és válni akaró apukákat is, mint a nőket. De ha ugyanezt a kérdést egy nő írja ki azzal, hogy a férje válni akar, biztosan nem ugyanezeket a reakciókat adtátok volna.

2020. máj. 10. 15:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Te miről beszélsz 14es? Én a kérdésben nem olvastam megcsalásról, sőt éppen arról van szó, hogy a nő nem a férje háta mögött tart szeretőt, hanem el akar válni.
2020. máj. 10. 17:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
14-es: 11-es vagyok, csont ugyanezt mondanám, tökmindegy melyik fél akar válni. Lásd 13-as válaszát, csúnya tragédiákba tud torkollni a "maradjunk együtt a pénz, a látszat, meg a gyerek miatt" helyzetek.
2020. máj. 10. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az sem jó a gyereknek, ha a szülei úgy élnek egymás mellett, mint két idegen...
2020. máj. 10. 22:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom. Én nő vagyok, és elváltam, három éves a kisfiunk, de hidd el, a kéthetente pár óra szünet, nagyon jól esik! Én nekem nincs senkim, de a feleségednek van, akivel majd randizni romantikázni akarnak, fürdőzni stb, akkor jössz te képbe, mint babyszitter. Már bocsánat, hogy ezt írom, de hidd el, a feleséged úgy fogja dobálni hozzád azt a drága kicsi lelket az új kan miatt, hogy nem győzöd majd elvállalni.
2020. máj. 11. 21:43
 16/16 Alessandro10 ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, jobb is ha gyorsan elválnak. Ha valaki képes a rózsaszín köd miatt elhagyni valakit akivel egyébként jó a kapcsolat, (feltéve ha komolyabb bajok nem voltak) és a gyereknek is csonka családot szeretne, csupán azért mert 10 évig jó volt, de már unalmas számára, ráadásul nem képes megnézni a gyökerét annak, mi vezetett a válsághoz és nem a megoldásán dolgozik, az menjen is!

Remélem a következő kapcsolatában majd megtanulja mit jelent a család!

Mert ott ugye NEM lesznek problémák, földöntúli boldogság várja.

Aztán amikor kidobják, pislog, mint hal a szatyorban.

Vagy felelőtlenül ment bele a házasságba és nem számít neki az elköteleződés, vagy a szerelmet keresi egész életében és ha az elmúlik, keres újabb balekot.

2020. máj. 13. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!