Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenképpen rosszul járok a válás után, mit tegyek?
A feleségem 10 év után válni akar, aminek az az oka, hogy megismert valakit és másba szerelmes. 2 éves a kisfiunk.
Mindent megadtam a feleségemnek, mégis más kellett neki. Ennek ellenére belőlem lesz hétvégi apuka, és vesztek el mindent? Az osztott felügyeletbe nem akarunk belemenni, mert szerintem attól szenved a legjobban egy gyerek (én is így nőttem fel). Nagyon haragszom a nejemre, mert most a gyereket is tönkre fogja vágni a válás. Felőlem járjon össze az új barátjával, nem zavar, de válni nagyon nem szeretnék, ő viszont igen. Mit tegyek?
7-11-12-13:
Bár csak így védenétek a nejüket megcsaló és válni akaró apukákat is, mint a nőket. De ha ugyanezt a kérdést egy nő írja ki azzal, hogy a férje válni akar, biztosan nem ugyanezeket a reakciókat adtátok volna.
Én úgy gondolom, jobb is ha gyorsan elválnak. Ha valaki képes a rózsaszín köd miatt elhagyni valakit akivel egyébként jó a kapcsolat, (feltéve ha komolyabb bajok nem voltak) és a gyereknek is csonka családot szeretne, csupán azért mert 10 évig jó volt, de már unalmas számára, ráadásul nem képes megnézni a gyökerét annak, mi vezetett a válsághoz és nem a megoldásán dolgozik, az menjen is!
Remélem a következő kapcsolatában majd megtanulja mit jelent a család!
Mert ott ugye NEM lesznek problémák, földöntúli boldogság várja.
Aztán amikor kidobják, pislog, mint hal a szatyorban.
Vagy felelőtlenül ment bele a házasságba és nem számít neki az elköteleződés, vagy a szerelmet keresi egész életében és ha az elmúlik, keres újabb balekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!