Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Közeleg a válás, én nullán állok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeleg a válás, én nullán állok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is : tudom, hülye voltam, hogy nem tettem félre, tudom, már másképp csinálnék sok mindent. Ezekből a mi lett volna tanácsokból nem kérnék. A megoldásra szeretnék ötleteket mert sajnos eléggé ellehetelenedtem.

Férjemmel öt éve vagyunk együtt, van egy két éves kislányom. Az évek alatt én nem tettem félre pénzt, elköltöttem az albérletre, a gyerekcuccokra, főiskolára. Jelenleg a számlámon 37 ezer forint van, a gyes és a családi pótlék.

Kisgyerekkel vagyok itthon, férjem jól keres, így megbeszéltük, hogy ki tudunk jönni és a pici maradhat velem, nem kell bölcsibe adnunk.

Sajnos a házasságunk megromlott. Eddig is csak azért húztam, hogy a gyerekemet ne kelljen bölcsibe adnom. Úgy terveztem, hogy ha ovis lesz, és visszamegyek dolgozni, akkor lelépek ( számtalan oka van, pl megcsalás, de ez most nem lényeg.) ma a vita odáig fajult, hogy férjem letett az asztalra fél millió Ft t hogy takarodjak. Nem tudok hova menni. Anyám alkoholista, az élettársával együtt, apám nem él, testvérem nincs. Félretett pénzem nulla. Próbálom meghúzni magam, de a férjem csak azt ordibálja, hogy nem akar itt látni. Már néztem albérletet, 100 ezer alatt nincs, két havi kaució plusz egy havi lakbér az alap. Munkahelyem jelenleg nem vesz vissza, így is csökkentett állománnyal dolgoznak. Bölcsőde ugye nincs. Munkát találnék de a gyerekem hova rakjam? Annyira dühös és csalódott vagyok, egész délután azt hallgatom, hogy mekkora senki vagyok, nem tudom megoldani az életemet, ami persze igaz, anyámat is mocskolja, hogy ilyen senki sz@rt nevelt, én is semmirekellő leszek, pedig világ életemben dolgoztam, soha nem volt büdös a munka! Az elmúlt években jól kijöttem anyagilag, de nem gondoltam a jövőre, plusz ugye a szülés után nem kaptam már annyi pénzt, mint a fizetésem. A sok mocskolódást már nem bírom elviselni, gusztustalan ahogy beszél velem a gyerek előtt, kérem, hogy fogja vissza magát, de azt mondja, ha nem tetszik húzzak el. Ilyeneket mond a picinek, hogy sajnálom hogy ilyen anyád van, nem tud normálisan felnevelni. Már ott tartok, hogy neki megyek késsel és kinyírom már nem tudom elviselni, nagyon undorító, ahogy beszél, és ha belelendül, akkor pfuuu. Mit csináljak?

2020. máj. 10. 21:01
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Az ő nevén van. Persze, hogy könnyebb a meglevő albérletet megtartani, hiszen az újba kérnek előre egy havi lakbért, plusz két havi kauciót, ami nálunk, alsó hangon 300 ezernél indul.

Ha tudnék dolgozni, plusz gyerektartás, szűkösen megoldanám, de nem tudom hova tenni a kislányomat, bölcsi még nincs, csak óvoda ügyelettel, az egészségügyi dolgozóknak.

Sajnos a pénz tette ilyenné, visszaél a helyzetével, mert én most nem keresek pénzt, pontosan tudja, hogy ha tudnék dolgozni már megoldanám egyedül, addig meg idegileg kicsinál, pedig ő soha nem kellett, hogy itthon dolgozzon, megcsináltam mindent, mivel, hogy most ő tart el. De ezt is a képembe mondja, hogy ez a dolga, meg mondta, hogy két ezerért bárki megcsinálja a házi munkát (csak nem úgy, ahogy én, mert nálam alaposabban kevesen csináljak... Végülis ez a dolgom, ráérek.....)

Totál kivagyok, egyszerűen odalépnék hozzá és megfojtanám, amikor belelendül a sorozatos megalázásaiba, minden a pénz körül forog nála, addig lát el : ő hozza a pénzt, én nem. Úgyhogy kuss nekem...

2020. máj. 10. 21:57
 12/35 A kérdező kommentje:

A kislányt szereti, azt mondta elveszi tőlem, ő akarja nevelni. Gondolom van valakije, azért lett hirtelen sürgős, hogy elmenjek. Egyébként van pár millió a bankszámláján, ő spórolós fajta volt, vagyis bizonyos dolgokra nem sajnálja, pl f@&#szmasszázsra egy 200km-errel odébb lévő városban, nem értem. Évek alatt meg rakta össze, hogy legyen önerő a saját lakáshoz. Én meg vettem a kislánynak a minőségi ételeket, téli kabátot, oltásokat fizettem, több tíz ezret ugye, ő azt se tudta mikor mi van, védőnő, orvos, gyógyszerek... Csak, amíg a bírósághoz eljut az ügy, meg osztoszkodás... Értitek. Nekem pedig azonnal mennem kéne.

Kitartok, amíg lehet, vagy amikor fekszik a kádba, bedobom mellé a hajszárítót.

2020. máj. 10. 22:05
 13/35 anonim ***** válasza:
37%
Ezért jó férfinak lenni, dől a della, lehet újra csajozni mint 20 évesen.
2020. máj. 10. 22:07
 14/35 A kérdező kommentje:
Most nem vasaltam ki az ingjét, mert a frissen vasalt ing a mánia, a szekrényből nem vesz ki. Kíváncsi vagyok mit vesz fel reggel a főnök úr
2020. máj. 10. 22:07
 15/35 anonim ***** válasza:

Együttérzek veled kedves kérdező.

Nagyon sajnálom.

Biztos, hogy hergeled még ezzel az inggel? Már nem mindegy, hogy ny@lod e még egy kicsit a seggét, hogy ne ordítson annyit?

Holnap non-stop hívogasd az anyaotthonokat, vagy irasd ki helyi Facebook csoportba valami barátnővel névtelenül a sztorit!

Asszonysutyorgóban biztos tudnak neked segíteni.

Ha ordít, vedd fel diktafonra... De a tudta nélkül.

2020. máj. 10. 22:13
 16/35 A kérdező kommentje:

10-es, teljesen igazad van, én is így látom, a pénzzel és a pozíciójával ő "hatalmat" kapott, főleg felettem, és most kiskirálynak képzeli magát, én, aki a sz@#&rban is mellette voltam, már nem számítok, csak ő a lényeg meg a pénze. Mert most ő jobb helyzetben van. Ami két évvel ezelőtt volt, az már el van felejtve. Amikor mondom ezt neki, azt mondja rá, hogy ő nem a múltban él... Kurv#&@ @anyád!

Kertészmérnök vagyok különben. 31 éves

2020. máj. 10. 22:13
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha házasok vagytok, akkor mindenetek közös. Az ő bankszámláján lévő pénz is az. Olyan nincs, hogy itt van fél millió Ft, ő pedig megtartja a többit. Mindenkinek fele-fele jár. A férjednek add a tudtára, hogy szívesen visszamész dolgozni, de a gyerek felügyeletét közösen kell megoldani, ezért kezdjen el gondolkodni a megoldáson. (bölcsi, ovi stb) Jelenleg nem tudod megtenni, hogy otthon maradsz a gyerekkel, mert nincs rá lehetőséged. A (leendőbeli) ex férjedtől nem várhatod el, hogy eltartson, míg úgy gondolod, hogy visszamész dolgozni, ez nem így működik. A gyereket sajnálom igazán, remélem ti is az ő érdekeit fogjátok nézni, ugye???
2020. máj. 10. 22:17
 18/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Igazából nem szólt az ingről, szerintem reggel megoldja, vagy kivesz a szekrényből mégis. A hangfelvételen már gondolkodtam, ki tudja meddig fajul. Szerencsére tanultam önvédelmet, nem esek össze egy pofontól se, ő meg nem atléta alkat :D egy üveg uborkát sem tudott múltkor kinyitni, én meg simán, aztán ráfogta, hogy direkt bevizeztem, hogy csússzon. Nagy vakerista az tuti, egyből vág az esze, amikor hazudni kell.
2020. máj. 10. 22:18
 19/35 anonim ***** válasza:
66%

Most állítsd le magad!!!! A kislányod és a saját magad érdekében!!! Ha most nem vagy képes lecsillapodni, itt tényleg meghal valaki és az nem biztos, hogy a férjed lesz!!!! Szóval STOP! A gyerekedért higgadj le azonnal! Nem a tiétek lenne az első olyan sztori, ahol a pasi vagy a nő végez magával és a gyerekkel is.

Szóval húzd meg magad azonnal és ne hergeld tovább a hangulatot, mert nem biztos, hogy túlélitek.

Az a kislány nem tehet semmiről.

Meg lehet ezt a helyzetet oldani úgy, hogy mindenki életben marad. Milyen élete lesz annak a kicsinek, ha egyikőtök megöli a másikat, gondolkozz már!

Nem vagy abban a helyzetben, hogy ugrálj.

Nincs bölcsi, nincs munkahely, válság van, de óriási, úgyhogy most félre azonnal a büszkeséget és a gyereked érdekében várj. És kezdj el dolgozni a szabadulásotokon.

Én 4 éve húzom a válást pont amiatt, mert 25 ezer Ft gyessel nem ugrálhattam. Az sem volt a célom, hogy a férjem első elkeseredésében nekimenjen az autóval az első betonfalnak a gyerekünkkel a hátsó ülésen.

4 év alatt visszatértem a munkába, megháromszoroztam a fizetésem, rendbetettük a házat és még nincs vége, a férjemet nem tettem utcára, megvártam, hogy összeszedje magát ő is, én is. És az indulatok már rég elmúltak.

Csak így szabad.

2020. máj. 10. 22:20
 20/35 A kérdező kommentje:

Természetesen a kislány érdekeit nézem, sajnos ő nem igazán mert előtte sérteget.

A simlis melóiból is jut ám pénz, azért van itthon neki most 2,7 millió kp. Arra is gondoltam, hogy ráhívom a nav - ot vagy valakit.

2020. máj. 10. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!