Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogy ismerkedtetek meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy ismerkedtetek meg az új párotokkal?

Figyelt kérdés

elválás/válás után mennyi idővel, és hogyan ismerkedtettek meg az új párotokkal?

Mind a két oldal érdekel hogy ki volt az adott személy az aki szakított vagy az aki elszenvedte.

Én egy apa vagyok(31) akit úgy elhanyagolt a barátnője hogy azt 2 éven keresztül kegyetlen érzés volt nap mint nap elviselni. Természetsen a gyerek nála maradt mert még nagyon pici így szó szerint kb mindent elvett tőllem ( és ez kicsit sem túlzás).

Kiváncsi vagyok mások történeteire

2020. máj. 10. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Amíg ilyen kesergős, negatív a kisugárzásod, addig nem fogsz sikeresen ismerkedni, azt most borítékolom.

Nekem biztosan nem kellene olyan férfi, aki folyton sír-rí, mert az előző nője elhanyagolta, és elvett tőle mindent. Szóval ha te itt leragadtál, akkor először egy jó pszichológust keress, barátnőt pedig csak jóval utána.

2020. máj. 10. 08:29
 2/5 A kérdező kommentje:

1 hete történt ez az egész így nagyon bennem van még és én kb 1 evig tervezem hogy ezt valahogy feldolgozzam addig nem is akarok belemenni újba mert csak ezt a szart vinném oda is.

Engem más emberek történetei érdekelnek

2020. máj. 10. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Nincs erre általános válasz... Ki hamarabb ki később találja meg az új párját. Ugyanígy a feldolgozás is. Nem úgy működik hogy majd te adsz magadnak 1 évet...wtf?!

Bár attól függ miként fogod fel a dolgokat. Volt egy ismerősöm aki még el sem vált, de már eljegyzett egy másik nőt, 1 hónapnyi ismeretség után...

Én személy szerint még 3 év után is vontam le következtetéseket. 3,5 évig nő semmilyen formában nem volt jelen az életemben. Persze ez sem normális.

Lehet feldolgozni egy új partner oldalán is, úgy gondolom. De arra figyelj oda hogy ne csak a pàrod hibáztasd, az egész ok-okozatot vizsgáld.

2020. máj. 10. 08:42
 4/5 A kérdező kommentje:

nem sajnos nem lehet magadat hibáztatni.

Azbelőző kapcsolatom ami 5 év után tönkrement az az en hibám volt

Az az elötti is az én hibám volt.

De ez nem :)

Hidd el az ön ostorozással nincs bajom de itt mas volt a helyzet.

Itt egy gyerekről szólt a történet amit meg is kapott ( addig egy angyal volt)onnantól 180° fordulat teljesen megváltozott olyan szinten hogy a közeli ismerősei is elborzadtak.

A baba miatg 2 evig csak türtem ameddig ez a kis titok ki nem derült.

Szóval nem :) annyit hibaztam hogy egy normalis családot akartam es 31 évesen megállapodtam volna egy olyan lány mellet akiben megbíztam de nem kellet volna.

És én ostoba amikor nem voltunk együtt de 3 éve ismerük egymást és jól éreztük magunkat tett is egy kijelentést hogy gyereket akar de nem kell vele foglalkoznom ( ezt akkor úgy vettem hogy velem akar lenni és így együtt leszünk.

Tévedtem :) simán igy is történt és mindent megtett utána hogy ez ne működhessen.

Kb2 évig birtam a baba miatt.

2020. máj. 10. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősömet megcsalta a felesége,elváltak. Interneten kezdett ismerkedni, most úgy néz ki, hogy egy év után alakul egy komoly kapcsolata.
2020. máj. 10. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!