Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hol ismerkedtetek meg a párotokkal?
Én netes társkeresőn. A facebookon random rámír egy srác dologgal nincsenek jó tapasztalataim. 3-szor fordult elő hogy rám írt egy ismeretlen hogy tetszem neki, az egyiket alig tudtam lerázni, pedig párkapcsolatom volt. A másodiktól megkapta h hazudok a páromról és egy nagyképű k.. va vagyok, a harmadik miatt pedig vettem egy gázsprét. Mondjuk ha utcán leszólít valaki hogy tetszem, én attól is frászt kapok, nem tudom hogy hogy lehet ismerkedni ebben a mai világban ha már kinőtte az ember a buli korszakát, de valószínűleg munkahely, baráti kör meg az internet.
Egy próbát azért megér a facebookon ráírás, egy vmi nem túl fennkölt, barátságos szöveggel szerintem bárkire ráírhatsz.
Szorakozohelyen bulizas kozben. 6 eve elunk egyutt. Tanc kozben odajott.
Az elozo elettarsam is buliban ismertem meg. 3,5 evet eltunk egyutt. Megkerdezte,h cigizek-e. Undorral mondtam,h nem es elfordultam. Onnantol kezve tapadt ram es hivogatott meg egy rakas pina coladara. O is mindenkepp nemdohanyzo part akart.
Mindket szituban nagyon dekoltat felsoben voltam. A tancnal se szolidkodtam,de csok stb nem volt buliban. Az mar nalam mindig tabu buliban meg akkor megismert emberrel.
Szoval,mindegy mi a szoveged. Ha a lany akar,ugyis ismerkedik.
35/N
Tinderen, ahova csak poènból regisztràltam. Előzővel pedig itt, gyk-n.
Nincs ilyen szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!