Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol es hogyan ismerkedtetek meg a parotokkal?
Donna.hu-n ismerkedtünk meg, ő írt rám először.
Lassan 6 éve együtt vagyunk.
ő 34F, én 28N
2009-ben indult az Iwiw-en a csajok és pasik alkalmazás. Kipróbáltam poénból és rögtön jött pók egy nagyon szép csajtól, 1 évvel volt fiatalabb tőlem. Rögtön szerelem lett.
35/F
Egyszer találkoztam vele(nem kettesben, hanem társaságban) akkor nem figyeltem fel rá különösebben, nem is nagyon volt aktív,aztán tök véletlenül szomszédok lettünk, mikor ez kiderült elkezdtünk beszélgetni, néha összejártunk filmezni, sorozatozni főzőcskézni és végül összejöttünk.
26/N
Itt. Nevetett egy poénomon, szóba elegyedtünk, kontaktcsere, képcsere, randi, aztán együtt vagyunk :)
32/f
Egy bárban, de már előtte is kerülgettük egymást évekig, de mindketten azt gondoltuk nem kellenénk a másiknak.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!