Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedtetek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés
2020. jan. 15. 07:40
1 2
 1/12 anonim válasza:
43%
Labrador kölyköt vásároltam tőle. :) Vagyis ingyen volt "véletlen" született nála.
2020. jan. 15. 08:05
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
A volt pasimmal mikor össze jöttem egy társaságba jártunk a haverja volt a mostani pasim...aztán mikor szakítottunk a régivel a haverjával össze melegedtünk...
2020. jan. 15. 08:30
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Megláttam egy buliban. Jó kis csöcsös-faros húsos csaj gyönyörű arccal, bámulatosan szép szemekkel. ..... igen, kövezzetek meg, először a mellei tűntek fel! Nem mentem oda hozzá. Csapatban buliztak, túlnyomó többségben lányok. Alapelvem, hogy falkában levő lányokhoz nem megyek oda - akkor nem természetes és őszinte a reakció. Beszél belőlük a pia, beszél belőlük az, hogy a többi lány előtt vagányabbnak tűnjön.

A haverom - akivel én mentem abba a buliba - egy helyen dolgozott vele. Őt bíztam meg, hogy szerezze meg a telefonszámát.

Felhívtam és elhívtam egy találkozóra, ahol csak négy szem közt voltunk. Beszélgettünk ... szép lassan megismertük egymást ... mára mögöttünk van 14 közösen eltöltött év, 2 gyerkőc és megannyi szép emlék. ;)

2020. jan. 15. 08:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt :D
2020. jan. 15. 08:59
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Kozos barat kuldott idiota koremailt sok baratjanak es egyszerre reagaltunk neki, tehat jott egy email tolem es egy a sractol egymas utan. A kozos barat meg ugy gondolta h ez egi jel, igy kuldott egy emailt nekem keppel h van ez a baratja es neki rolam keppel h erdeklem-e.

Mindketten visszairtunk h kosz nem.

5 evvel kesobb osszehazasodtunk:)))

2020. jan. 15. 09:27
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
Tinder,2 éve együtt :)
2020. jan. 15. 09:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Fogorvoshoz menet összetalálkoztam egy ismerősömmel, aki bemutatta a barátját. Ez a barát elkísért a fogászatra = 49 év, 3 gyerek, 8 unoka.
2020. jan. 15. 09:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Ugyanahoz a kérdéshez írtunk választ 😃
2020. jan. 15. 11:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Feltettem a gyakorin egy kérdést (töri, a felvételihez kellett). Ő válaszolt, gimis történelemtanár volt. Megköszöntem, aztán rám írt priviben. Beszélgetni kezdtünk, aztán randira hívott. Így kezdődött, 8 éve házasodtunk:)
2020. jan. 15. 15:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szakközépbe jártam, 10. - be,ő akkor 8. - os volt, jöttek a szüleivel iskolai nyílt napra, az akkori osztály főnököm engem jelölt ki, hogy fogadjam és vezessem körbe a leendő tanukókat, beszéljek nekik a suliról stb., akkor találkoztunk először, de már a beszélgetés végére telefonszámot cseréltünk, és bejeloltük egymást myvipen (akkor még csak az volt), még a suliban, és aznap elkezdtünk beszélgetni. 25 nap múlva találkoztunk újra, akkor már nyári szünetben, újra beszélgetni, sétálni, és kialakult a járás, és a következő tanévet már a barátnőmként kezdte a suliban. Ez 2007-ben volt, most 28 éves vagyok, ő 26, 3 éve a feleségem, 7 éves a nagy lányunk, márciusban születik a tesója.
2020. jan. 15. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!