Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?
Figyelt kérdés
2020. jan. 15. 07:40
11/12 Alamaise válasza:
Az elsővel egy elég alacsony színvonalú fesztiválon ahova tesóm rángatott el. Néhány randi után összejöttünk. A második nagy szerelem a munkahelyen szövődött, 3 éve. Én kezdeményeztem, mert piszkosul bejött nekem a pasi, hívtam koncertr, ide-oda több kollégával, hogy azért ne legyen randi fíling, mert úgy éreztem, hogy akkor nem biztos, hogy eljönne, meg nem akartam pletykaalap lenni. Végül egy céges bulin levetkőztük a gátlásainkat, és másnap egy ágyban ébredtünk :) így sem volt rossz, mert enélkül lehet hosszabbra nyúlik a dolog (vagy össze se jött volna, ki tudja?) de ha még egyszer nekifutnék nem egy részeg éjszakával kezdenék egy párkapcsolatot :)
12/12 MikeS13 válasza:
Petőfi Csarnok Csillagfény videó disco :)
Még nem voltunk 16 évesek sem.
Fel sem mertem kérni senkit táncolni, de láttam, hogy néz egy csinos lány. Odamentem hozzá, este meg hazakisértem.
Hét évig jártunk együtt, aztán összeházasodtunk.
Ennek már 25 éve... És még megvan a belépőjegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!