Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás során miért viszi a feleség a cég felét, amihez semmi köze?
"Ti nem ismertek kötelességet? Mi egy nő feladata? "
Hát nem is egy farkat kiszolgálni, aki utána azt vágná a fejemhez, hogy nekem semmi nem jár.
Eszem megáll, milyen ostoba, önző phaszok vannak. nem csoda, hogy válik a neje.
"mert nincsenek érvei"
Neked sincsenek érveid, csak pár kőkorszaki lózung és általad felállított teóriák a karrierről.
"Aki a karriert a család fölé helyezi (nemtől függetlenül), annak nem való a család. Ha pedig családot akar, akkor vállalja a kötelességét."
Sirok,neked tényleg nem tűnik fel mennyite ellentmondasz magadnak néha??? Ok akkor pasikàm is a csaladot helyezte volna eloterbe, ment szepen volna haza 5kor, felezte volna a haztartasi teendoket es pont ;) es latta volna felnoni a gyereket nem önmegvalósított volna.
Elképesztő hogy ilyen őskövületek még léteznek, ki a fene akarna ilyennek szülni mint te. Szüljem meg azt a gyereket, de ne legyen hol felnevelni (ja mert milyen kegyes a pasi hogy àtengedte a hàzat uh h a nonel marad a gyerek), szolgaljam ki ax uramat ugy hogy ne tudjak magamtol megelni ha megis elvalunk mert nincs munkatapasztalatom, nem dolgoztam a karrieremen. Aztan en vagyok a harpia akinek a ffi kegyesen kifizeti a gyerektartast, amibol en meg nem elek megcsak a gyereket probalom valahogy ellatni.
45: a "jól házasodott" résznél valóban túlzásba eshettem, nyilván sok esetben nem erről van szó, hanem tényleges munkáról.
Nem mondtam egy szóval sem egyébként, hogy egy nő kevésbé tudna keményen dolgozni, vagy a gyerekenevelés ne lenne munka. De az, hogy már valaki egyetlen szem gyereknél mártíromkodik és megy az önsajnálat arról, amit ő maga választott a elég nonszensz és nevetséges.
Egy nőnek pedig nem az a feladata, hogy sok pénzt kerssen, hogy egy klasszikust idézzek. Ez van, és nem egy pár éves hülye trend a nők önrendelkezéséről meg elnyomatásáról fogja felülírni azt, ami évmilliók óta így van (férfi és női szerepek).
"Egy nőnek pedig nem az a feladata, hogy sok pénzt kerssen, hogy egy klasszikust idézzek"
Nem? AKkor mi? Hogy függőségben legyen egy olyan alaktól, mint te meg a haverod?
Bocsika, én nem azért tanultam, hogy más sz.ros gatyáját mossam, míg ő dolgozik, hogy utána ingyenélőnek legyek nevezve?
Vagy, mivel ugye a nő feladata nem a karrier, így a te logikád szerint örök szegénységre van ítélve és függőségre a férjétől? Bocsi, de én nem azért tanultam, hogy ilyen bazári majmokat szolgáljak ki.
"férfi és női szerepek)."
Röhelyes, hogy még 2020-ban is ezzel jönnek. Menj vissza a fára, jó helyen leszel.
49: inkább az írásképed "röhelyes", te még le sem másztál a fáról.
48: tehát nem az ismerőseid, hanem a férjed a bazári majom ugye, amiért téged mások ingyenélőnek neveznek, háztartásbeli munkavégzés miatt? Valóban ő a hibás, és nem az ismerőseiddel van gond? Soha ne legyen ilyen nőm, ezért nem is veszem el a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!