Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi elete soran tobb feleseget is elfogyaszt (tobbszor kezd uj eletet, akar gyerekeket is hatrahagyva) es megallapodik a 3. -4. -5. feleseg oldalan?
A volt férjem most a 3.feleségnél tart.( Én a 2. felesége voltam.) Előttem volt még egy élettársa is.
Szerintem aki így képes egyik kapcsolatból a másikba ugrálni,annak kötődési problémái vannak, nem tud igazán szeretni.
Esetleg idősebb korára megállapodik.
Az én apámnak három felesége volt, és mindegyiket csalta.
Az édesanyám volt az első, ketten vagyunk testvérek.
A másodiknak ő volt a harmadik férje, az otthagyta egy negyedikért.
A harmadiknak, aki csak két évvel volt idősebb nálam, csinált egy gyereket, akit ütött-vert, de éppen akkor lett súlyos beteg, amikor már ott is majdnem válása került a sor.
Visszakönyörögte magát, és azt a fiatal nőt haláláig (több, mint öt évig) ápolónőségre kényszerítette.
Egyik gyerekével sem foglalkozott, nem érdekelték őt.
Még nagybetegen is más nők után futkosott.
Akkor épp csak azt jelenti, hogy már úgy véli, elég életet tett tönkre, és az utolsó (TALÁN) jó is lesz neki.
Undorító véglény az ilyen.
Párom apja is hasonló. A kedves 3 éves korában elváltak, aztn összejött egy másik nővel, annak is csinált két gyereket, majd elhagyta.
Most egy harmadikkal van együtt, aki meg egy manipulatív liba.
Apám pont ilyen. Ő a sokadik után már nem is akar megállapodni, kell mellé nő, mert nem bírja magányosan, de már csak olyan felületes, tök jó mert van, de elkötelezni nem fogja magát.
Még annyira nem öreg, 50 éves, de nem hiszem, hogy valaha is felhagy a csajozással. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!