Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném meg az exet, hogy ne én legyek a pénzforrása és bele egyezzen a gyerekről való lemondásomba?
Csak pénzt lát bennem a lányom és a volt feleségem is,kapcsolat tartás nincsen.Azt mondta,hogy tönkreteszi az életemet és nem hagy békén,ahol tud árt és ártani is fog,amíg él.
Leakarok mondani a lányomról,ő sem kíváncsi rám,nem is szeret...csak a pénzem miatt"kellek".Pont olyan,mint az anyja,hiába próbálok vele beszélni,nem hallgat meg.
Az exemnek szüksége van a tartásdíjra.Hogyan tovább?...
2 évente bíróságra jártunk,most a maximum tartás díjat kapja,amit a mi esetünkben megítélhetett a bírónő.
Bocs, de egyáltalán nem látszol egy szerető apának. Úgy tűnsz, mait akinek nyűg a lánya. Ha érezné, hogy szereted, akkor lehet Ő is másképp viszonyulna Hozzád. Ha ilyen apám lenn, akkor azt én is érezném és nem viszonyulnék hozzá szeretettel.
A lányod pedig Te csináltad, nem ő kérte az életét és amíg gyerek és iskolába jár, addig a szülő feladata, hogy gondoskodjon róla. Ezért viszont elvárhatod, hogy időt töltsön Veled, közös programjaitok legyenek és így talán a lányod és közted lévő összhang is helyre áll.
A láthatáshoz viszont jogod van, mint nekik a tartásdíjhoz. Érvényesítsd! Persze, hogy utál a gyerek, ha nem harcolod ki az alkalmakat.
(Ezzel mellesleg az exet is tudnád idegesíteni.)
Ha igazi apa lennél, harcolnál a láthatásért és a láthatások alatt bebizonyitanád neki, hogy nem igaz, amit az anyja rólad beletukmál a kis fejébe. És akkor talán szeretne téged, mint az apját. Ne pénzzel, hanem közös élményekkel, kalandokkal traktáld. Hidd el, hogy ő még csak egy gyerek ugyan, de nem vak. Ha azt látja, hogy te csak felesleges pénzkidobást látsz benne, ne csodálkozz, hogy nem szeret.
Ha látná, hogy zereted őt, önmagáért, akármilyen hangulata van, akkor is, akkor bizony máshogy viszonyulna hozzád.
A lányodat pedig kötelességed eltartani és amit fizetsz, az nem túl sok pénz szerintem egy kamasz gyerekre.
Úgyis fogsz kapni itt hideget meleget a kérdésedért.
Én elhiszem, hogy megszívattak, azért általában kell a nőnek 1 igás ló, egy barom aki eltartja. Bocs, de ez az igazság és sajnos itt te vagy ez a személy.
Próbáld meg magadhoz venni a gyereket, azért szerintem lemondani nem szabad(na) róla.
29/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!