Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném meg az exet, hogy ne én legyek a pénzforrása és bele egyezzen a gyerekről való lemondásomba?
Csak pénzt lát bennem a lányom és a volt feleségem is,kapcsolat tartás nincsen.Azt mondta,hogy tönkreteszi az életemet és nem hagy békén,ahol tud árt és ártani is fog,amíg él.
Leakarok mondani a lányomról,ő sem kíváncsi rám,nem is szeret...csak a pénzem miatt"kellek".Pont olyan,mint az anyja,hiába próbálok vele beszélni,nem hallgat meg.
Az exemnek szüksége van a tartásdíjra.Hogyan tovább?...
2 évente bíróságra jártunk,most a maximum tartás díjat kapja,amit a mi esetünkben megítélhetett a bírónő.
15.50.es!
Ekkora tapasztalatod van 29 évesen?
Hú, ez nagyon gáz, amit itt írtál, inkább hallgattál volna....
18:34 biztosan te is ezek közé tartozol...
és igen képzeld ekkora tapasztalatom van
15:50-es
Lemondani ne tudsz róla de vegyél fel minden szót, amit az exed mond, és izonyítsd be a következő tárgyaláson, hogy ellened neveli a gyereket, nem készíti fel megfelelően a láthatásra (mentálisan), a tartásdíjat magára költi, nem a gyerekre. Ha ez sikerül, van esélyed hogy mérsékeljék.
Nekem is hasonló harcokat kell megvívnom, az exem nálunk is a kicsinálásomra hajt, a fizetésem 2,5-szeresét követeli tartásdíj címén, mert egy pénzéhes hiéna, akinek csak addig kellettem, amig volt pénzem.
Teljesen megértelek.
Nálunk is ugyan ez van.A párom ellen neveli a két gyereket csak a pénz,az apának nincs se névnapja sem születésnapja.Csak akkor apjuk a nekik van szülinap meg ilyenek.
Ő is le akar mondani róluk mert nem akar így potyára fizetni ami nem kevés,ha nincsen semmibe sem nézve.
Egyébként nálatok van már valami változás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!