Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem érti meg a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a párom, hogy soha többet nem akarok másik gyereket szülni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy én kattantam be, vagy ő ennyire ilyen. Van egy 2 éves kislányunk, amióta megszületett soha nem voltunk kettesben egy napra sem. Mondtam neki, mivel borzasztó szülésem volt úgy, hogy császár lett a vége, én soha többet nem akarok gyereket vállalni, mert majdnem elvesztettem a kislányomat. Megyünk lefelé a lehtőn rendesen, ezt érzem. Amikor hazajöttem a kicsivel a kórházból, itt álltam egyedül, szülői segítség nélkül egy kisbabával.

A gondok akkor kezdődtek el, amikor meglett a kislány. SEMMI közös programunk nincs. Én itthon voltam vele ugye egész nap, hazahött este 7-kor és annyit sem lehetett rábízni, hogy kenyeret vegyen, ha jön haza és tulajdonképpen semmire sincs tekintettel.

Egy Isten hátamögötti községben élünk, ahol még munka sincs. Persze neki jó, mert home office-ban dolgozik és nem fogunk költözni, ha akarnánk sem tudnánk.

Én viszont most kezdtem el a doktorit és bizony a következő félévtől oktatóként fogok dolgozni és el fogom fogadni a munkalehetőséget az ösztöndíjam mellé. Hülye lennék még egy gyereket szülni , mellesleg házasság nélkül. Sajnos elkövettek azt a hibát, hogy belemetem a házasság nélküli gyerekvállalásba. Nem hogy gyereket nem szülök neki, de már most érzem, hogy itt sem fogok maradni.

Persze lehet jönni most azzal, hogy ha tudtat előre bla bla.. Nem, nem volt ilyen és sok férfi teljesen kifordul magából, ha megvan a gyerek.

Nálunk a tipikus eset az, hogy engem elhagytak a szüleim és ergo senkihez sem tudok fordulni és fogni a gyereket.

Tudom, piti dolog ez is, de pl ma voltunk a közelei városban. Arról volt szó, mivel be van gyulladva a karom, segít cipelni a dolgokat. Errefel kirakott a bolt előtt, mint egy csomagot és ő gondolt egyet és elment a fordrászhoz.

Annyira, de annyira elegem van már belőle. Szó szerint elkap az undor, ha egy légtérben vagyok vele. Még hogy még egy gyerek, hát nem vagyok hülye.

2019. nov. 28. 11:51
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A legnagyobb jóindulattal fogom most megírni a véleményem 0 támadási szándékkal, csuppal ami átjön az írásodból.

Rengeteg tüske, harag indulat jön át. Ezt betudom az állami gondozottságodnak. (megértem) férjem 9 évig volt nevelőszülőknél mikor 15 évesen hazakerült a vérszerinti szüleihez.

Nos menjünk sorba.

Nem kötelező sem 1 sem 2 gyereket szülni.

Hidd el nagyon sokunknak traumatikus a szülés ha császáros ha nem. Nekem 2 császárom volt, mindkettőnél majdnem ott maradtunk. Az első nagyon traumatikus volt pedig a 2.sokkal komplikáltabb volt és 2.órás. Az első után közel 1 évig rémálmaim voltak fél évig nagyon intenzíven majd 1.5 évembe telt úgy ahogy kimásznom az érzelmi gödörből. Nekem az segített, hogy rengeteget beszéltem róla.

Ami azt illeti rengetegen vannak 0 segítséggel a gyereknevelésben. Ez alól sem vagy kívétel.

Ha jól sejtem apósod bőven 70 felett van. Miért is kellene vigyáznia egy 2 évesre? Én nem is hagynám rá. Egy nagymamára még talán de nagypapára semmiképp sem. Feleannyira sem tudnak úgy vigyázni egy gyerekre mint egy nő pláne ilyen idősen.

A gyereket magadnak/magatoknak szülted, nem kutya kötelessége apósodnak babysitternek lennie.

A ház. Teljességgel megértem apósod amiért a haszonélvezeti jogát megtartja.

Egy élete munkája van benne, neked 0 közöd ehhez, és semmit nem tettél le az asztalra úgy ahogy ő abban a házban, még csak házasok sem vagytok. Nagyon sok idős védi így gyermekét a kisemmizéstől egy rosszul meghozott döntéstől. Most nézzük a helyzetet. Elakarod hagyni félig meddig a párod de nem a haszonélvezeti jog miatt vagy amiatt mert egy isten háti faluban éltek. A gondok sokkal mélyebbről fakadnak.

Nem érted miért bánod, hogy házasság nélkül szültél? Más a Te helyzetedben örülne hisz megspórolja a válási procedurát.. Hacsak nem a vagyon szúrja a szemed. Bocs nekem ez jön át.

Amit nem értek. Azt írod iaten háta mögötti faluban éltek de még sem lehet annyira isten háta mögötti ha bölcsibe jár a gyermeked. Amit nem értek hogyan. Hisz akkor még sincs olyan messze a várostól a lakóhelyetek és bocsáss meg azt írod tanulsz ergo nem dolgozol az állás lehetőség pedig csak kilátásban van nem fix. Akkor kérdem én hogy sikerült beadnod mikor a bölik csak munkáltatói mellett veszik fel a gyereket ha egyáltalán felveszik a túljelentkezés miatt?

Ha bölibe jár párod home officban dolgozik hogy hogy nem tudtatok még 1 napot sem együtt tölteni kettesben?

Picit sok az ellenmondás vagy a hiányos infó. 🙄🤔

2019. nov. 29. 08:22
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Addig lépj, ameddig bele nem fásulsz ebbe az egészbe. És a gyerek is meg fogja inni a levét, ha ennyire boldogtalan a környezet. Nem fog már sokáig tartani a kapcsolatod, költözz el a gyerekkel, ha már be tudod adni bölcsibe/oviba és akkor megoldódik a probléma. Nehéz lesz, de még mindig jobb, mint egy felesleges kapcsolatban szenvedni
2019. nov. 30. 09:25
 33/33 anonim ***** válasza:
50%

Tehát te otthon vagy, tanulsz, a párod is otthon dolgozik, a kicsi bölcsis, de sosem vagytok kettesben. Mindez egy isten háta mögötti faluban azért elég szokatlan.

Az igazi indok az, hogy nem szereted a párod és nem tudtok kommunikálni. Ezzel nem tudom, mi innen mit kezdhetnénk...

Nekem is császár lett az első, utána két hét intenzív osztály... aztán eltelt pár év és mégis akartam másodikat, lett is. Mindkettő 3 hós korától itthonról dolgoztam, 2 évesen mentek bölcsibe. De van több barátnőm, aki 2-3 gyerek mellett szerzett többedik diplomát vagy új szakmát, ki bölcsi és segítség nélkül, sokat dolgozó férjekkel, és persze ki havi egy hétvége nagyival, ki meg jobb híján fizetett nagyival. Nehéz időszak, az biztos, az ember úgy érzi, százkarú polipként se tudna helyt állni. És miközben felváltva küzd mások igényeinek kipipálásáért, néha muszáj egy sort toporzékolni a sajátjai felett is :)

2019. dec. 25. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!