Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem érti meg a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a párom, hogy soha többet nem akarok másik gyereket szülni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy én kattantam be, vagy ő ennyire ilyen. Van egy 2 éves kislányunk, amióta megszületett soha nem voltunk kettesben egy napra sem. Mondtam neki, mivel borzasztó szülésem volt úgy, hogy császár lett a vége, én soha többet nem akarok gyereket vállalni, mert majdnem elvesztettem a kislányomat. Megyünk lefelé a lehtőn rendesen, ezt érzem. Amikor hazajöttem a kicsivel a kórházból, itt álltam egyedül, szülői segítség nélkül egy kisbabával.

A gondok akkor kezdődtek el, amikor meglett a kislány. SEMMI közös programunk nincs. Én itthon voltam vele ugye egész nap, hazahött este 7-kor és annyit sem lehetett rábízni, hogy kenyeret vegyen, ha jön haza és tulajdonképpen semmire sincs tekintettel.

Egy Isten hátamögötti községben élünk, ahol még munka sincs. Persze neki jó, mert home office-ban dolgozik és nem fogunk költözni, ha akarnánk sem tudnánk.

Én viszont most kezdtem el a doktorit és bizony a következő félévtől oktatóként fogok dolgozni és el fogom fogadni a munkalehetőséget az ösztöndíjam mellé. Hülye lennék még egy gyereket szülni , mellesleg házasság nélkül. Sajnos elkövettek azt a hibát, hogy belemetem a házasság nélküli gyerekvállalásba. Nem hogy gyereket nem szülök neki, de már most érzem, hogy itt sem fogok maradni.

Persze lehet jönni most azzal, hogy ha tudtat előre bla bla.. Nem, nem volt ilyen és sok férfi teljesen kifordul magából, ha megvan a gyerek.

Nálunk a tipikus eset az, hogy engem elhagytak a szüleim és ergo senkihez sem tudok fordulni és fogni a gyereket.

Tudom, piti dolog ez is, de pl ma voltunk a közelei városban. Arról volt szó, mivel be van gyulladva a karom, segít cipelni a dolgokat. Errefel kirakott a bolt előtt, mint egy csomagot és ő gondolt egyet és elment a fordrászhoz.

Annyira, de annyira elegem van már belőle. Szó szerint elkap az undor, ha egy légtérben vagyok vele. Még hogy még egy gyerek, hát nem vagyok hülye.

2019. nov. 28. 11:51
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Elnézést az elgépelésekért...
2019. nov. 28. 11:53
 2/33 anonim ***** válasza:
89%
Mi a kérdés? Mivel nő vagy, abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy úgyis nálad a labda. Ha nem akarsz, nem szülsz, ha fejreáll sem. Megjegyzem, ennek én se szülnék.
2019. nov. 28. 12:04
 3/33 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell megértenie. Beveszed a tabit, vagy beteszed a gyűrűt, spirált, aztán vállat vonsz.
2019. nov. 28. 12:07
 4/33 anonim ***** válasza:
6%
Picit seems legit az a rész, hogy a doktorit csinálod. De a többivel egyetértek.
2019. nov. 28. 12:09
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ha nem akarsz szülni, akkor nem fogsz.

Mellesleg a kapcsolatod sem fog már sokáig tartani ahogy olvasom.

De hogy fogsz dolgozni egy 2 éves gyerekkel ha a "párod" semmiben sem segít!?

Amúgy én sem értem a kérdésed, ha nem akarsz akkor nem szülsz, sőt hiba volt már megtenni is.

2019. nov. 28. 12:10
 6/33 anonim ***** válasza:
9%

Sok pasi azért hülyül meg, mert a nő leszarja a gyerek mellett a párját. Nem kell minden 10 percben rohangálni egy kisgyerekhez és lesni, hogy mi van vele.

Valahol volt egy felmérés, hogy sok esetben mindenkinél a gyerek az első. De pont, hogy a férjnek, az apának kellene több szerepet kapnia egy kapcsolatban. Mivel ha ő nincs "kielégítve" nem szexre gondolok, akkor eltűnik idővel.

2019. nov. 28. 12:11
 7/33 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ebből nem az jön le, hogy a párod akar még gyereket. Sőt még ez az egy is sok neki. Neki is ki kellene vennie a részét a gyereknevelésből. De ezt kettőtöknek kell megbeszélni, ha nem megy kár erőltetni. De azt én se értem, hogyha még építed a karriered, akkor miért nem vártál még a gyerekkel.
2019. nov. 28. 12:12
 8/33 anonim ***** válasza:
69%

Ezt a helyzetet ketten teremtettétek.

Pl. mi a búbánatnak költöztetek abba az "Isten háta mögötti" községbe, ha se munka, se segítő család nincs ott, ráadásul nem is érzed ott jól magad?

A te szüleidre nem tudtok támaszkodni. És az ő szülei? Hol laknak? Tudnának-e segíteni abban, hogy néha kimozdulhassatok kettesben?

De ha ők sincsenek közel, abban a faluban senkit nem lehet bébiszitternek kérni időnként (természetesen megfizetve vagy viszonozva)?

Azt gondolom, hogy ha mindketten akartatok volna kettesben lenni, akkor megoldottátok volna. Eszerint te akarsz, csak a párod nem? Miért nem?

Kenyér ügy: Nem mindegy, hogy egyszer elfelejtette, vagy soha semmit nem vásárolt be két év alatt. A fodrászos eset elég kiakasztóan hangzik, persze a másik fél előadásában is hallani kéne ezt.

Nem tudjuk azt sem, hogy a szülésed miért volt ilyen problémás. Ha eleve császárral szültél volna, ki lehetett volna ezeket kerülni? Mert akkor adódik a megoldás: legközelebb programozott császárral kell szülni.

Most érezhetően fel vagy dúlva, így nem tudsz jó döntést hozni.

Én azt érzem, te vagy kifordulva magadból. Higgadj le. Könnyű felborítani egy házasságot, de egyedül is lenne problémád, hidd el.

2019. nov. 28. 12:12
 9/33 anonim ***** válasza:
11%
Egész nap otthon vagy és kenyérért nem tudsz elmenni? Nem kell a gyereket otthon hagyni, létezik egy ilyen találmány, hogy babakocsi.
2019. nov. 28. 12:19
 10/33 A kérdező kommentje:

Valaki kérdezte a doktorit, nem értem. Miért ne lenne igaz, hogy csinálom? Nah mindegy, nem is ez a lényeg...

Utolsó válaszadónak: hogy miért nem tudunk elköltözni? Azért mert a párom apja ide épített mind a két gyerekének házat ( 45 és 50 éves fiai vannak és a papa nevén van a haszonélvezeti jog is a mai napig. Nem érdekli semmi.)

Látom, mindenki nekem esik és a kedves páromat védi. De igen, képzeld el, elmenttem kenyérért és mindent egyedül csinálok, mert az első hónap után láttam, hogy ez van. Azért aki nekem esett azzal, hogy egész nap itthon vagyok a gyerekkel és nem mentem el... megkérdeztem tőle, volt császáros műtétje ?

Aki mondta a program császárt: nem lesz program császár, mert nem lesz másik gyerek. Ilyen egyszerű. Mindenki a páromat védi, közben meg ő hoz engem folyamatosan olyan helyzetekbe, hogy 2 éve a gyerek mellett tiszta taposómalom az egész és az sem igaz, hogy csak rajtam múlott, hogy kettesben lehessünk. Céges bulira elmegy egyedül . Én hiába akartam közös programot, nem akart jönni.

Csak hogy még pikánsabb legyen a story, kedves papa sem segít vigyázni a kicsire, mert a párom nem engedi oda. Ennyike.

2019. nov. 28. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!