Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem érti meg a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a párom, hogy soha többet nem akarok másik gyereket szülni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy én kattantam be, vagy ő ennyire ilyen. Van egy 2 éves kislányunk, amióta megszületett soha nem voltunk kettesben egy napra sem. Mondtam neki, mivel borzasztó szülésem volt úgy, hogy császár lett a vége, én soha többet nem akarok gyereket vállalni, mert majdnem elvesztettem a kislányomat. Megyünk lefelé a lehtőn rendesen, ezt érzem. Amikor hazajöttem a kicsivel a kórházból, itt álltam egyedül, szülői segítség nélkül egy kisbabával.

A gondok akkor kezdődtek el, amikor meglett a kislány. SEMMI közös programunk nincs. Én itthon voltam vele ugye egész nap, hazahött este 7-kor és annyit sem lehetett rábízni, hogy kenyeret vegyen, ha jön haza és tulajdonképpen semmire sincs tekintettel.

Egy Isten hátamögötti községben élünk, ahol még munka sincs. Persze neki jó, mert home office-ban dolgozik és nem fogunk költözni, ha akarnánk sem tudnánk.

Én viszont most kezdtem el a doktorit és bizony a következő félévtől oktatóként fogok dolgozni és el fogom fogadni a munkalehetőséget az ösztöndíjam mellé. Hülye lennék még egy gyereket szülni , mellesleg házasság nélkül. Sajnos elkövettek azt a hibát, hogy belemetem a házasság nélküli gyerekvállalásba. Nem hogy gyereket nem szülök neki, de már most érzem, hogy itt sem fogok maradni.

Persze lehet jönni most azzal, hogy ha tudtat előre bla bla.. Nem, nem volt ilyen és sok férfi teljesen kifordul magából, ha megvan a gyerek.

Nálunk a tipikus eset az, hogy engem elhagytak a szüleim és ergo senkihez sem tudok fordulni és fogni a gyereket.

Tudom, piti dolog ez is, de pl ma voltunk a közelei városban. Arról volt szó, mivel be van gyulladva a karom, segít cipelni a dolgokat. Errefel kirakott a bolt előtt, mint egy csomagot és ő gondolt egyet és elment a fordrászhoz.

Annyira, de annyira elegem van már belőle. Szó szerint elkap az undor, ha egy légtérben vagyok vele. Még hogy még egy gyerek, hát nem vagyok hülye.

2019. nov. 28. 11:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
26%
Elképesztő a stílusod, Kérdező! Semmi kedvesség, semmi nőiesség nincs benned, csak a mocskolódás. A pasig helyében úgy vágnálak ki a saját (!) házamból, mint ahogyan a macskát szokták!
2019. nov. 28. 13:02
 22/33 A kérdező kommentje:
Tényleg? Akkor a páromnak is kedves stílusa lehet, ha úgy kérdezi meg, hogy mi a f...sz bajom van. Jogász létére. Na erről ennyit. Itt nem a doktorin van a hangsúly, hanem azon, hogy nem érti meg és nem akarta megérteni miért nem lesz több gyerekünk. A gyakorin tisztelet a kivételnek, ide jönnek vagdalózni. Most mocskoltok engem a stílusom miatt, közben meg azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi voltam, ki járt hasonló cipőben. Egyébként bem a párom saját háza, ha elolvastad volna a kommentet rendesen. Ne haragudj, persze olyan stílussal válaszolok amilyen stílusban kapom a választ.
2019. nov. 28. 13:19
 23/33 anonim ***** válasza:
92%

Nekem egy mondat megakadt a torkomon.

Kérdező 10-es kommentje:

"...kedves papa sem segít vigyázni a kicsire, mert a párom nem engedi oda"

Hogyhogy nem? Miért nem? Ennyire rossz köztük a viszony?

Amúgy vicces, hogy pont a jogászdoktor úr nem veszi figyelembe, hogy a haszonélvezetettel bíró személy odamehetne abba a házba, sőt oda is költözhetne, ha úgy tartja kedve.

De akkor eszerint a párod apja ott lakik a faluban vagy annak közelében? És ha jóban lenne mindenki mindenkivel, akkor rá is lehetne hagyni a kicsit és el tudnátok menni kettesben?

Amúgy, bár érezhetően sok indulat van benned, én nem akarlak szapulni. Írtad, hogy állami gondozott voltál. Meggyőződésem, hogy aki kicsi korában nem kapta meg az elfogadó szeretetet, akit nem vett körül a családi fészekmeleg, az iszonyatos hátránnyal indul az életben. Biztos vagyok benne, hogy ez vastagon benne van abban is, hogy nem túl szerencsés kézzel választottál párt magadnak.

2019. nov. 28. 13:32
 24/33 anonim ***** válasza:
38%

"Tényleg? Akkor a páromnak is kedves stílusa lehet, ha úgy kérdezi meg, hogy mi a f...sz bajom van"

Ki beszélt a párodról? Ő írta ki ezt a kérdést???

Mi arról alkotunk véleményt, amit belőled látunk.

Ez pedig minősíthetetlen.

Vállhatatlan az a hangnem, amit itt megütsz.

Bele sem merek gondolni, otthon mit engedhetsz meg magadnak...

2019. nov. 28. 13:39
 25/33 anonim ***** válasza:
64%

Ha valóban van lehetőséged, menekülj, de legalábbis dolgozni mindenképp próbálj!

Nem semmi ez a fickó meg a családja... Nyilván úgy gondolták, hogy aránylag stabil anyagi háttérért cserébe te mint ember és nő szűnj meg létezni, és legyél csak háztartásvezető és gyerekgondozó, totál alárendelten és kiszolgáltatottan. Mindezt persze mosolyogva, elégedetten. Hányinger.

Mi is egy utálatos kis faluban lakunk. A gyerekem délig van az oviban, sajnos ennyit bír. Így persze kiestem a munkaerőpiacról, lényegében fölösleges volt tanulásra pazarolnom az időmet és az energiámat, megállhattam volna 4 általánosnál kb. Belekényszerültem és beleragadtam a htb. szerepbe, amit mindennél jobban gyűlölök. Persze van, akinek ez így nagyon tetszik és kényelmes, és nem is érti, mi bajom van. Te légy okosabb, próbálj szabadulni, ne hagyd magad ebbe az élethelyzetbe bezárni! Ne hagyd elveszni és elvenni az életed, mindazt, amit eddig elértél!

2019. nov. 28. 14:00
 26/33 A kérdező kommentje:
Köszi! Igyekszem. Kitartást kívánok neked.
2019. nov. 28. 14:09
 27/33 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem teljes mértékben megérdemlitek egymást és jó ember mellett vagytok. Zsák a foltját effektus.
2019. nov. 28. 14:10
 28/33 anonim ***** válasza:
43%

Még a durvább hangnemű válaszolók sincsenek a közelében annak a stílusnak, ahogy te írogatsz vissza. A kritika elviselése igen erős gyengédnek tűnik, majd talán egyszer ez is fejlődik, ha van egy kis szerencséd. Az pedig, hogy párod vállalhatatlanul viselkedik, nem kifogás a te viselkedésedre. Attól, hogy a másik sz*r, nem kell neked is annak lenned. Igen, undok dolog, hogy nem segített, önző, ahogy viselkedik...ésatöbbi, amit csak hallani szeretnél, DE ettől még nem lesz jó, sem pedig jogos, ahogy te előadod magad.

Elhagyni pedig sokan hagyták már el a párjukat/férjüket hasonló okokból gondolom. Ha konkrétan jelentkeznének hasonló helyzetű nők, akkor sem lennél előrébb. De nem hiszem, hogy nagyon fognak, mert még csak foltokban sem mutatod olyan ember képét, akivel beszélgetni szeretnének. És bármilyen nehezen fogod fel, nem azért írjuk ezt neked többen, mert szemetek vagyunk, meg ide járunk fröcskölni, vagy a férjedet akarjuk hőssé tenni (nem is értem ezt, szerinted full ismeretlenként miért "védenénk" őt, ha nem amiatt, amit tőled látunk? Bár amúgy senki sem védte igazából, csak a te fejedben). Hanem figyelmeztetésképpen, hogy a saját életedet rontod ezzel. Bár jobban belegondolva, francért adunk neked vészjelzéseket, nekünk nem lesz rosszabb, ha mindenkit elmarsz magad mellől, és elrontod a saját gyereked életét is. De ha van egy kis eszed, átgondolod, amiket ide írtak neked, és a stílusodra jobban odafigyelve kezdesz neki az új életnek az új városban.

2019. nov. 28. 14:16
 29/33 anonim ***** válasza:
73%
En irigylem az ambiciodat! Koltozz el lepjel,hagyd ott,felejtsd el!
2019. nov. 28. 16:23
 30/33 anonim ***** válasza:
75%

Ha már az undor elkap, ha egy légtérben vagy vele, minek vagytok együtt még mindig? Annyi rosszat írtál erről az emberről, és ha ez mind igaz, akkor én már réges rég leléptem volna a helyedben.

A pasi kreténül viselkedik, de az a stílus, amit itt előadsz sem semmi. Nem bántásból írom és egyébként abszolút a te pártodat fogom. Azt is megértem, ha tele vagy indulatokkal, de bennem végig csak egyetlen kérdés volt, hogy minek vagy még vele, ha ennyire rossz?

2019. nov. 28. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!