Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy építsem le a másik srácot? Rájöttem, hogy nem akarok tőle semmit.
Mondd el a párodnak ugyanezt.
Ha már hülyeséget csináltál, vállald fel, ne sumákolj.
Egy valamit árulj már el.
Ha rájöttél, hogy a párod milyen fantasztikus férfi akkor az első kapcsolati válságnál miért egyből egy másik férfival kezdtél párhuzamosan ismerkedni azzal a szándékkal, hogy lecseréld rá a párodat? Nem lett volna jobb ezt a lépést azután megtenni, hogy előbb megpróbáljátok közösen rendbe hozni a kapcsolatot?
Bocs, de jogosan akadna ki a másik srác is. Nyiltan elráncigálod a mézes madzagot addig amíg neked ebből előnyöd származik majd leépíted amikor már nincs rá szükség.
Ilyen hozzáállás után csodálkoztok, ha azt kérdezzük, "hol vannak a normális lányok?"
tübndérke, nem te vagy az áldozat, sokkal inkább egy könnyűvérű csajszi.
te manipuláltad, kihasználtad, és valszeg érzelmeket ébresztettél a másik srácba, most meg, hogy eluntad a játszadozást, dobnád, mint egy tárgyat, és aggódsz, nehogy a párod megtudja.
nos, remélem, hogy megtudja!!!
velem nőként ugyanezt megcsinálta egy faszi.
párkapcsolatában szenvedett, nálam kezdeményezett, sok csetelés, mail, romantikus dolgok, majd rájött, hogy mégsem akar kilépni, de engem hónapokon át kihasznált és megvezetett (előadta, h. szakítani készül és boldogtalan a nővel), majd mikor rám unt, kijelentette, hogy én értettem őt félre, ő soha nem is akart semmit tőlem.
mivel írásos nyoma volt ennek ellenkezőjéről, szépen mindent továbbítottam a kedves, de rém ostoba és naiv párjának.
hát, érték őket meglepetések!
te is megérdemelnéd, hogy kiderüljön miket művelsz a párod háta mögött, gerinctelen ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!