Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a párom, hogy soha többet nem akarok másik gyereket szülni?
Nem tudom, hogy én kattantam be, vagy ő ennyire ilyen. Van egy 2 éves kislányunk, amióta megszületett soha nem voltunk kettesben egy napra sem. Mondtam neki, mivel borzasztó szülésem volt úgy, hogy császár lett a vége, én soha többet nem akarok gyereket vállalni, mert majdnem elvesztettem a kislányomat. Megyünk lefelé a lehtőn rendesen, ezt érzem. Amikor hazajöttem a kicsivel a kórházból, itt álltam egyedül, szülői segítség nélkül egy kisbabával.
A gondok akkor kezdődtek el, amikor meglett a kislány. SEMMI közös programunk nincs. Én itthon voltam vele ugye egész nap, hazahött este 7-kor és annyit sem lehetett rábízni, hogy kenyeret vegyen, ha jön haza és tulajdonképpen semmire sincs tekintettel.
Egy Isten hátamögötti községben élünk, ahol még munka sincs. Persze neki jó, mert home office-ban dolgozik és nem fogunk költözni, ha akarnánk sem tudnánk.
Én viszont most kezdtem el a doktorit és bizony a következő félévtől oktatóként fogok dolgozni és el fogom fogadni a munkalehetőséget az ösztöndíjam mellé. Hülye lennék még egy gyereket szülni , mellesleg házasság nélkül. Sajnos elkövettek azt a hibát, hogy belemetem a házasság nélküli gyerekvállalásba. Nem hogy gyereket nem szülök neki, de már most érzem, hogy itt sem fogok maradni.
Persze lehet jönni most azzal, hogy ha tudtat előre bla bla.. Nem, nem volt ilyen és sok férfi teljesen kifordul magából, ha megvan a gyerek.
Nálunk a tipikus eset az, hogy engem elhagytak a szüleim és ergo senkihez sem tudok fordulni és fogni a gyereket.
Tudom, piti dolog ez is, de pl ma voltunk a közelei városban. Arról volt szó, mivel be van gyulladva a karom, segít cipelni a dolgokat. Errefel kirakott a bolt előtt, mint egy csomagot és ő gondolt egyet és elment a fordrászhoz.
Annyira, de annyira elegem van már belőle. Szó szerint elkap az undor, ha egy légtérben vagyok vele. Még hogy még egy gyerek, hát nem vagyok hülye.
Kérdező... most direkt hisztizel? Senki nem védte a "párod", és senki nem támadott be.
Csak plusz információk kellettek a történethez.
Viszont azt még mindig nem válaszoltad meg, hogy miként képzeled el, hogy elmész dolgozni miközben van egy 2 éves gyereked és elmondásod alapján SENKI sem segít neked.
Nekem picit sántít a sztori, nem mondtál el mindent.
Egy 2 éves gyerek mellett nem fogsz tudni sem tanulni, sem dolgozni, gyakorlatilag 24 órás felügyelet kell neki ha EGYEDÜL vagy erre a feladatra.
Pff...hát nagyon katyvasz az egész. Egy darab gyereket nem kellett volna szülnöd, amíg nem fejezed be az iskolát. Ráadásul egy öregedő faszival vagy együtt, gondolom sokkal fiatalabb vagy tőle. Nos, te választottad.
Lépj le, ha ez az egész nem felel meg neked. A párod már nem fog változtatni saját magán, ahhoz már túl öreg. De 2. gyerek egy szr kapcsolatba valóban nem kell.
Bölcsödéről még ezek szerint senki sem hallott, ami a dolgozó szülők gyerekeinek lett kitalálva.
Pont, hogy ahol kapnék munkát lenne segítségem, mert ott vannak barátaim is ismerőseim. Amikor egy ismerősömnek beszéltem erről a dologról ( aki a doktori suliban oktat), ő mondta, hogy bárhogy is döntsek, tud segíteni, még a gyerek bölcsődei elhelyzésében is. Még ha költöznék is, akkor is több segítségem lenne, mint itt és most.
Sajnos ilyen, amikor valakit elhagynak a szülei és állami gondozott. Amennyire lehetett talpra tudtam állni. Viszont most konkrétan azt érzem, hogy a párom a trehányságával ( itt is lehet nekem jönni, hogy előtte nem volt-e ilyen), a bunkóságával túl tesz egy dackorszakos gyereken is. Könnyebb lenne nélküle az élet az biztos. Pl a ház haszonélvezeti dolgot is 8 hónapos terhesen tudtam meg... Magyarán ő azt gondolta erről is, hogy ez ok , holott nem. Márcsak a kislány miatt sem.
ööö izé... te most tényleg azt hiszed, hogy a bölcsöde az egyenlő azzal, hogy napi 12 órában ellátják és vigyáznak rá??
Súgom halkan, hogy többet lesz otthon a gyerek mint a bölcsiben.
Te valami nagyon fiatal naiv lány lehetsz, aki összeállt egy 20-25 évvel idősebb pasival.
Te jó ég... Kérdező ne haragudj, de az a stílus, amit az első kommentedben előadtál valami borzalom. Ha otthon is így viselkedsz, nem lennék a férjed helyében. Na mindegy.
Viszont a kérdésedet én sem értem. Nem akarsz több gyereket, nem akarsz már pároddal lenni, van lehetőséged lelépni. Tedd meg, hajrá. Ha ennyire rossz, és eldöntötted, hogy eleged van, akkor hol érdekel az, hogy ő akar-e még gyereket, vagy sem? Ha meg esetlegesen a kapcsolatod helyretételéhez akarsz tanácsokat, akkor vegyél vissza a stílusból, és próbáld úgy megfogalmazni a mondandódat, ahogy egy művelt, doktorival rendelkező embertől elvárható lenne, ha már az akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!