Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a nyerésre vagy az ügyvédem csak fölöslegesen biztat?
A bíró a "feketézős" vádadkodásodra annyit fog mondani, hogy bizonyítsd, illetve, hogy te élvezted a feketézésből származó előnyöket, mivel te voltál azokban az időkben a felesége. Most meg nem te élsz vele, úgyhogy fogalmad sem lehet arról, hogy mennyit keres.
Én IQ szinthez kötném a gyerekvállalást. Aki ennyire ostoba, az mire neveli a gyerekét?!
Mondd, hogy ez a kérdés KAMU! Ennyire ostoba nem lehetsz! A palinak még adótartozása is van, meg másik családja, te meg képes vagy beadni egy 40 ezres igényt gyeremtartásra???
Nagyon nagyot fogsz bukni, és az sem véletlen, hogy nincs ügyvéd, aki képviselne ebben a helyzetben.
Sok embernek van adótartozása, ráadásul ha azt is törlesztenie kell, akkor hogy akarsz negyvenezret? :D
Az a baj, hogy rajtad kívül mindenki érti, hogy mi van...csak te nem.
Oké, csak nem mindegy, hogy mikori és ő ebből mennyit lát. Mert ha van 1 főnöke, aki megrendeli a munkát, akkor teljesen mindegy, hogy milyen árajánlatot adott az alkalmazott.
Én is írtam milliós összegben anno számlákat, ajánlatokat, mégsem én kerestem a milliókat. Ez még mindig kevés. 🙄
A bíróságot egyáltalán nem érdekli, hogy mi volt a múltban. Ez a te agyadig tényleg nem jut el, Kérdező???
Most 120 ezret keres, ennyiből tud adni. Ebből fogják a gyt.t megállapítani annyi gyerekre, amennyi nektek közös, és amennyi a mostani háztartásában vele él. Az teljesen mindegy, hogy x ideje mennyi pénze volt. Az elköltött pénzt nem lehet elosztani.
Ezen mit nem tudsz felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!