Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fölöslegesen pánikolok hogy engem sosem talál meg az "igazi"?
A 21. életévemet töltöm és 2 éve ért véget egy hosszú kapcsolatom. Mostanában nagyon egyedül érzem magam mert azóta sem volt olyan férfi/fiú az életemben akivel komolyabban is el tudnám képzelni a dolgokat. Tudom hogy fiatal vagyok még és bőven van időm megtalálni a párom, de picit izgulok, hogy talán bennem van a hiba hogy azóta sem érdeklődik irántam senki "úgy".
Ha valaki a kinézetem iránt érdeklődne elárulom hogy egy szerintem átlagos lány vagyok se nem csúnya se nem a legszebb. :D
Teljesen feleslegesen. A környezetemben is egy csomó 20 körüli csaj már azt vizionálja, hogy magányos macskás nő lesz, miközben sorban koppintják a pasikat. Pár év múlva megunjátok és összejöttök valakivel.
Csak kérlek, hagyjátok már ezt a "senki sem érdeklődik" szöveget, mert leszakad a plafon :D Mondjátok azt, hogy egy Brad Pitt sem érdeklődött még, az úgy már korrekt.
Én sem hiszek abban amikor egy 20 éves lány olyanokat állít, hogy senki sem érdeklődik iránta.
Mintha egy beduin panaszkodna, hogy sosem süt ki a nap.
Igazi meg nem létezik.
En 25n vagyok. Mindig voltak ilyen gondolataim, de az élet megcáfolta ezt. Pl pont mostanában is voltak hasonló gondolataim, hogy jaj nem lesz senkim se, erre meg találkoztam egy régi ismerősömmel, aki mar a kezdetekkor se volt közömbös nekem. Az élet meg úgy hozta, hogy újra tudjunk találkozni es összejöttünk 😆
Szóval egy percig se aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!