Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fölöslegesen pánikolok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fölöslegesen pánikolok hogy engem sosem talál meg az "igazi"?

Figyelt kérdés

A 21. életévemet töltöm és 2 éve ért véget egy hosszú kapcsolatom. Mostanában nagyon egyedül érzem magam mert azóta sem volt olyan férfi/fiú az életemben akivel komolyabban is el tudnám képzelni a dolgokat. Tudom hogy fiatal vagyok még és bőven van időm megtalálni a párom, de picit izgulok, hogy talán bennem van a hiba hogy azóta sem érdeklődik irántam senki "úgy".

Ha valaki a kinézetem iránt érdeklődne elárulom hogy egy szerintem átlagos lány vagyok se nem csúnya se nem a legszebb. :D

2018. márc. 27. 20:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#20: Ha a szép is csinos fiatal lányoknál nem próbálkoznak, akkor szerinted kiknél? (Csak mellékesen jegyzem meg, hogy itt is naponta megy a szöveg, hogy a szép és csinos fiatal lányokért cserélik le az idősödő feleségeket.)

"az ilyen mindenkinél bepróbálkozó emberek nem számítanak. Ha egy nő nem érzi azt, hogy az illető konkrétan őt akarja és nem csak egy nőt, bárkit,akkor az nem jó párkapcsolat alany."

Elég naiv tizenéves kislánynak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt gondolja, hogy az udvarló férfi mindenáron csak és kizárólag nála fog próbálkozni. Szerinted, ha veled nem jön össze, mert koppintod, minden férfi 5 éves száműzetésbe vonul?

Az a kijelentés pedig, hogy "emberek nem számítanak"... Miért, te számítasz? Komolyan: Ilyen lenéző hozzáállásnál mondjuk elhiszem, hogy alig akad próbálkozó.

Na mindegy. Azt írtuk csak, hogy olyan nincs, hogy SENKI sem próbálkozna. De látod, nálad is voltak próbálkozók. Az ilyen sztorikat azért unja egyre több férfi (és nő is!), mert szimplán önsajnáltatásról van szó.

2018. márc. 28. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!