Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fölöslegesen pánikolok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fölöslegesen pánikolok hogy engem sosem talál meg az "igazi"?

Figyelt kérdés

A 21. életévemet töltöm és 2 éve ért véget egy hosszú kapcsolatom. Mostanában nagyon egyedül érzem magam mert azóta sem volt olyan férfi/fiú az életemben akivel komolyabban is el tudnám képzelni a dolgokat. Tudom hogy fiatal vagyok még és bőven van időm megtalálni a párom, de picit izgulok, hogy talán bennem van a hiba hogy azóta sem érdeklődik irántam senki "úgy".

Ha valaki a kinézetem iránt érdeklődne elárulom hogy egy szerintem átlagos lány vagyok se nem csúnya se nem a legszebb. :D

2018. márc. 27. 20:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát olyan értelemben fölösleges, hogy sokmindent nem tehetsz ellene. Olyan értelemben nem, hogy nagy esélyed van rá, hogy valóban nem.

Pontosabban inkább arra van esélyed, hogy 25 évesen rájössz, hogy a korosztályodban minden nő kapcsolatban van - és onnantól vége a dalnak, vár rád az örök magány, vagy 30-as éveid közepén találhatsz egy első házasságból levitézlett, exférj gyerekeivel megáldott, addigra már prűd és szigorú nagymama (fülig sem érő haj, állandóan ökölbeszorult arc, öreganyáink ruhatára, "szex csak évi kétszer misszonáriusban") stílusú nőt.

2018. márc. 27. 23:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Utálom azokat a kommenteket, akik nem hiszik el, hogy igenis van olyan, hogy egy lány iránt ne érdeklődjön senki. Lassan 20 leszek, és eddig összesen két ember volt, aki "érdeklődött", de az egyik nem komoly szándékkal, a másik meg hosszú és bonyolult sztori. De ennyi, ez akkor is csak kettő. Mert az nem számít, amikor ezen az oldalon ír a sok perverz, amikor meglátja a kommentem végén, hogy "19/L", hiszen azt se tudja, ki vagyok, hogy nézek ki, stb...
2018. márc. 28. 01:14
 13/21 anonim ***** válasza:

“Csak kettô“... Az pont kettõvel több, mint amit pl. a kérdezõ, vagy én.

2018. márc. 28. 11:35
 14/21 anonim ***** válasza:
És mivel az e kettő nem volt alkalmas, így pontosan kettővel kevesebb mint kellett volna....
2018. márc. 28. 12:08
 15/21 anonim ***** válasza:

De legalább tudhatod, hogy bejössz valakiknek. Engem még az exeim sem tartottak vonzónak. (Jobb híján voltak velem). Szóval eddig 0.

2018. márc. 28. 12:12
 16/21 anonim ***** válasza:

A 14-es választ nem én írtam (bár egyetértek vele). Egyébként az sem igaz, hogy bejönnék nekik. Aki csak dugni akart, az unatkozott, és nem volt más (bár kénytelen volt keresni valaki mást). A másik meg nagyon sokat sértegetett, és megjegyzéseket tett a külsőmre is és a belsőmre is. Szóval az én esetemben is 0 ez a szám.

#12 voltam

2018. márc. 28. 13:15
 17/21 anonim ***** válasza:
51%

#12: Szerintem teljesen felesleges unni azt, ha valaki rámutat egy jelenségre, amit más nem vesz észre a fejletlen szociális képességeivel. A környezetemben is jó pár csaj adta elő szinte szó szerint ugyanazt a szöveget, mint te. Mindnél kapásból mondtam olyan normálisan közeledő srácokat, akiket ők lazán kifelejtettek a felsorolásból.

Ülj le pár barátoddal/barátnőddel és kérdezd meg tőlük is, hogy ők hány érdeklődő srácot láttak a közeledben. De, ne csak a mindenrebologató barátokkal, hanem a kritikusabbakkal is.

"Utálom azokat a kommenteket, akik nem hiszik el, hogy igenis van olyan, hogy egy lány iránt ne érdeklődjön senki."

Erre leírtál két srácot. Szóval, látod... Tényleg nincs olyan lány, aki iránt ne érdeklődött volna még valaki.

Azt meg hagyjuk, hogy mennyire undorító általánosítás, hogy mindenki, aki próbálkozik a neten vagy az oldalon, az perverz. Mi van, ha a hozzászólásod tartalma miatt ír valaki, aki csak barátkozna, aztán addig nem akar semmit?

(Mondjuk, eleve fura, hogy az általad is megcáfolt kijelentés zavar, de te lazán általánosítasz másokat, amire bizonyítékod sincs.)

2018. márc. 28. 14:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Újra felhívnám a figyelmet a kérdésre. Akár 10 pasi is érdeklődhet,ebből 2 nős, 6 csak dugni akar és 2 full gáz. Ebből még nem lesz párkapcsolat, és ez messze van az "igazitól" amikor két ember egymásra talál és klappol minden. Márpedig párkapcsolatot csak ilyenre érdemes építeni, tehát marad az egyedüllét.
2018. márc. 28. 14:24
 19/21 anonim ***** válasza:
#18: Akkor menni kell a következő tízre. Ilyen egyszerű. (Mondjuk, életemben nem mesélt még egy nő sem ilyen tízes felhozatalról.)
2018. márc. 28. 14:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Én már nem vagyok mai csirke, de nekem mint írtam, 25 éves koromig alig akadt valaki érdeklődő és az sem volt komoly. Mióta elváltam, gyakorlatilag ugyanez, csak most már meg sem sértődhetek ha csak szexre kellek. De ugyanígy vannak az unokahúgaim, szép, csinos, egyetemista lányok, zéró párkapcsolat, és még sorolhatnám. De nem sorolom, mert úgysem hisztek nekem, és azt sem hiszitek el, hogy az ilyen mindenkinél bepróbálkozó emberek nem számítanak. Ha egy nő nem érzi azt, hogy az illető konkrétan őt akarja és nem csak egy nőt, bárkit,akkor az nem jó párkapcsolat alany.
2018. márc. 28. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!