Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted melyik jobb? Ha vki nyitott az ismerkedésre, mert nehezen talál rá igazi párkapcsolatokra, sokáig keresi? Vagy ha valaki ritkábban ismerkedik, de mikor arra kerül sor: előre megrögzötten eldönti és elvárja, hogy legyen valami?
Gondolom a kérdés azokra vonatkozik, akik nehezebben kerülnek párkapcsolatba, de nem is akarják erőltetni azért, hogy csak úgy legyen, úgy veszik, hogy ismerkednek, csak utána dőlhet el, hogy van-e valami. Pl. Nem egyszer, hanem többször is találkozik, beszél valakivel, aki iránt érdeklődik, de mégsem érzi úgy, hogy akar valamit.
Míg van aki eleve csak akkor ismerkedik, ha előre elgondolta, hogy abból kapcsolat lehet, és sértésnek veszi, ha mégsem, olyankor az ismerkedést is megbánja. Ilyenkor játszmázásnak veszi azt, hogy mások megrögzött szándékok nélkül csak ismerkednek.
Nem akartam semmi következtetést levonni ebből, csak személyes véleményekre vagyok kíváncsi:))
Mentazöld!
Nálam sosem volt téma a pszichopata félelem, többnyire felismerem azt, akitől félnem kellene és azt, aki többnyire normális.
Arra az esetre gondoltam, amikor több tali után sem jön össze, mert nincs meg a mélyebb érzelem.:)) A másik meg azt firtatja rajtam, hogy minek találkozom vele, ha nem akarok semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!