Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a nyerésre vagy az ügyvédem csak fölöslegesen biztat?
A teljes eddigi anyaggal keress fel egy másik ügyvédet, tanácsadás céljából.
Nem tudom,hogy a főnöke mennyire fogja leismerni,hogy többet keres, amivel be van jelentve azt fogja állítani.
Az albérlet, és a per időszaka alatt született másik gyerek sokat von le az esélyeidből.
Itt, gondolom, már "csak" a gyerektartás összegén megy a vita, az összes többi kérdés lezárult. Ha meghallgatják a főnökét már nem igazán van további lehetőség.
Nincs esélyed. Mivel 2 gyerek van, mindkettőt ugyanannyi jog illeti: ha a tiéd 40ezret kap, a másik gyereknek is fillérre pontosan ugyanannyi jár. Ez azt jelenti, hogy az exednek marad 40 e Ft élni, albérletet fizetni, úgy, hogy te még a közösen lakott/vásárolt lakásból is kirakod.
Pervesztes veszel, és a szakértőktől kezdve a kirendelt környezettanulmányt végző szakembereken át az ügyvéded díjáig mindent te fogsz fizetni.
#akapzsiságnemmenő
Ez nekem nagyon fura. Lakásból kiraktad,2 huszast sem kap belőle,a gyerek csak nálad lehet de pénz azért menjen. Mit csinált ez az ember amiért ilyen mélytorokra küldöd? Én is elváltam,gyerek maradt a házban ,a megszokott városban ahol iskolába jár,az ő javára mindenről lemondtam,1 bőrönd ruhával jöttem el. Annyiszor és annyi ideig van nálam,ahogy azt ő szeretné.Gyerektartást nem kell fizetnem,pláne hogy mindent otthagytam.
Értelmesen nem lehet elválni?Vagy tényleg olyan rossz házasság volt? Mi az exemmel jó viszonyban vagyunk . El sem tudnám képzelni,hogy ne így legyen.
Nem te vagy az, aki meg akarja tartani a (közös) hiteles lakást és elvárja, hogy a volt férj fizessen bele a hitelbe, plusz adja a gyerektartást is?
Egyébként igen, ha papíron 120-at keres és nincs nyoma, hogy többet kapna (átutalás, bérjegyzék stb), akkor elveszíted az egészet.
A perköltség attól függ, hogy meddig húzzátok a pereskedést. Minél többször húzod a bíróság, a bíró, az ügyvédek, a szakértők és a tanúk idejét, annál többe kerül a buli.
Gondolod véletlenül ajánlják a bíróságon mindig azt, hogy egyezzenek meg az egykori szerelmesek peren kívül?!
Nem.
Költségmentességet a per indításakor kérhettél volna, akkor, ha a családban az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegét, és nincs vagyonod. De mivel neked van lakásod is, amit kizárólag magadnak akarsz, ez így nem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!