Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van esélyem a nyerésre vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem a nyerésre vagy az ügyvédem csak fölöslegesen biztat?

Figyelt kérdés
Már lassan 1,5 éve megy a válásunk,a gyt összeg a vitatott.Mar volt tanú meghallgatás is ,és meg mindig nincs vége.Ugyv3dem úgy adta be anno a keresetet,hogy 40.000 ft gyt.tartok igényt, és a kizárólagos felügyeletet.A lakásunkra meg a kizárólagos használati jogot.Azt fontam ,h gyorsabban fog ez menni de a férjem egy 120.000 ft nettó jövedelem papirt hozott,meg hogy albérletben lakik a párjával, aki most gyesen van,a 3 hónapos babával.Bizonyitani próbáltuk h többet keres ,de nem sok sikerrel.Lehet esélyem a 40 .000 ftra? És ha nem kapom meg én vagyok a pervesztes? Mert úgy adtuk be a kérést,hogy az alperes fizesse a költségeket meg az ügyvédi díjjam.Volt már környezet tanulmány is.Meddig húzódhat meg? Még 1 tanú lesz részéről a főnöke. Van esély, h már lezárja a bíró?
2019. okt. 1. 10:00
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
85%
Amennyiben apuka a pervesztes, akkor ő fizeti a perköltséget, anyagi helyzettől függetlenül. Bár 2 gyerek mellett 120-ból nem fognak 40 ezret megítélni. Én mondjuk a 40 ezret nem tartom soknak, szerintem ez tök reális, főleg, hogy az apukának valójában több a fizetése, csak kevesebbről hozott papírt. A lakás meg, ha tényleg a kérdező örökségéből volt, akkor jogos, hogy ő marad ott.
2019. okt. 2. 01:43
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Te figyelj már,az ügyvéd ameddig csak tudja,elnyújtja az ügyet. Hülye lenne azt mondani,hogy nézze Kovácsné,ezt a pert tuti bebuktuk. Miért mondaná? Am,ha bukod a pert fizethetsz,hiába vagy felperes és hiába terheled az alperes nyakába.csak a keresetlevél mint első mozzanat (illetéke)30 ezer magyar forint. Erre rájönnek az ügyvédenek a konzultációs díjai,ha mákod van ,olcsóbb ügyvéd és nála ez 30 ezer/óra,aztán óradíj amikor kepvisel es az ügyeddel foglalkozik az irodájában,(papírok megírása,utazás stb...) és most a legjobb...Ha az exednek is van ügyvédje és te bukod a pert,akkor ő kérvényezheti,hogy a saját kötségeit(ügyvéd és stb..) is veled fizettese meg a bíróság.
2019. okt. 2. 06:09
 23/45 A kérdező kommentje:
Nincs ügyvédje, és velem is mindig más jön. Nem az ügyvéd. Mindig valami tanulókat küld. Én arra nem fizetek.
2019. okt. 2. 07:59
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem fizetsz? Te azt csak gondolod. :)
2019. okt. 2. 08:08
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Jó, nekem itt valami nem stimmel. Eleve halott ügy az egész, akkor is, ha 1 normális ügyvéd vinné végig.

De ne haragudj, nevetséges, hogy minden egyes tárgyalásra más ügyvéd megy el és szerinted ez így rendben van.

2019. okt. 2. 08:33
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

#25 Egy normális ügyvéd el sem vállal egy olyan ügyet, ahol anyuka akarja a gyereket kizárólagosan, a lakást kizárólagosan, és még gyerektartást is apuka 120e Ft-os fizetéséből úgy, hogy apuka albérletbe kényszerül, van másik eltartandó családja, és 120e Ft-ot keres összesen.

Nekem sem stimmel valami, de a kérdező csak támad, és azt hajtogatja, hogy ő nem fizet semmit, ahelyett, higy tisztázna 1-2 dolgot.

2019. okt. 2. 09:40
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ő sem tudja, hogy hogy megy ez, mert nem tudja értelmezni az ügyvéd által elmondottakat vagy nem mindenben mond igazat. Ez egy nagy katyvasz így, de az biztos, hogy ezt nem fogja megnyerni. Pláne nem így.
2019. okt. 2. 10:29
 28/45 anonim ***** válasza:
87%

Meg nem értem hogy próbálta bozonyítani, hogy többet keres a férj (az ügyvédi oldala nagyon érdekelne). Ha 120-ra vagyok bejelentve és annyi jön a bankszámlámra, akkor papíron annyit keresek és pont. Ha a főnököm ad mellé még egy 100-ast kézbe, annak semmi nyoma. Hülye lenne elmondani bárki is a bíróságon.

Az ügyvéd meg olyat akar bebizonyítani, amit ő sem látott soha...

2019. okt. 2. 10:32
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Ezt olvasd el. 40 ezres gyerektartás.... nem fog összejönni.

[link]

Az ügyvéded meg pont lekakálja az ügyet,csak húzza,hogy neki meglegyen belőle a kenyérre meg vízrevalója.

Ne hagyd már magad,mert rosszabbul jössz ki belőle mint ahogy tervezted....

2019. okt. 2. 10:39
 30/45 A kérdező kommentje:
Na majd nem soká kiderül. Írók ha lesz fejlemény. Amúgy aki 3 millás autóval közlekedik el ne hiszetek, h 120 keres.🙂Most lett ő bejelentett munkás.Addig társa volt az állítólagos főnöknek,feketén.
2019. okt. 2. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!