Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a nyerésre vagy az ügyvédem csak fölöslegesen biztat?
Ja, persze, egy vasat sem fogsz adni az ügyvédnek... :) Így megy ez.
Te amúgy tudod egyáltalán, hogy milyen órabérrel dolgozik az ügyvéded? Tisztában vagy vele, hogy nem annyi órát számláz ki, amit veled tölt, hanem az irodai részét is az ügyednek (levelezgetés, beadványok elkészítése, bíróságra beadandó anyagok összeállítása, stb.)?
Csak mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy most, hogy azzal szembesülsz, hogy pervesztes leszel, próbálsz kibújni a felelősség alól.
Mondjuk a bíróságon úgyse hülyék ülnek. Ha itt átlát mindenki mindent -rajtad kívül-, akkor ott meg még jobban át fognak látni a szitán.
Az alperes hogy a fészkes fenébe fizetne mindent??? Eleve te magad indítottál pert ellene.
Te amúgy tényleg nem gondolkodsz???
Ilyen alapon holnap bemegyek a bíróságra, indítok egy pert XY ellen, hogy fizessen ezt, meg azt, meg adja ide a házát, plusz még fizesse már ki a perköltséget (amit én indíttottam), és természetesen az én ügyvédemet is, és akkor az úgy lesz, mert gheci vagyok: nekem lóvé is kell, gyerek is kell, lakás is kell, de bhaszom kifizetni a pereskedést.
Ilyen a mesében sincs.
Szerencsére.
Utolsó! Létező jelenség, hogy a felperes kötelezi az alperest a költségek megfizetésére és mentességet kér, caak ugye ehhez kell egy jó ügyvéd is, aki normálisan végigviszi az ügyet és a felperesnek BIZONYÍTHATÓAN igaza kell, hogy legyen.
Ebben az esetben egyik sem valósul meg.
Ráadásul azt nem fogja fel, hogy az ügyvédnek mindegy (hacsak nem sikerdíjért dolgozik, de ez kizárt), mert ha az alperes nyer, akkor a felperessel fizetteti meg a költségeit.
De mindig van egy megbízási szerződés, abban ennek is benne kellene lennie. Ha nincs benne, akkor is így van.
Köszi az infókat, 19, ezt nem tudtam. Mindenesetre két gyerek mellett, 120e Ft-ból apukát biztosan nem fogják még a perköltség kifizetésére kötelezni úgy, hogy elveszik tőle a gyereket, a lakást, plusz a gyerektartást.
Asszonyka sokat akar, mint a szarka, de nem bírja a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!