Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van esélyem a nyerésre vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem a nyerésre vagy az ügyvédem csak fölöslegesen biztat?

Figyelt kérdés
Már lassan 1,5 éve megy a válásunk,a gyt összeg a vitatott.Mar volt tanú meghallgatás is ,és meg mindig nincs vége.Ugyv3dem úgy adta be anno a keresetet,hogy 40.000 ft gyt.tartok igényt, és a kizárólagos felügyeletet.A lakásunkra meg a kizárólagos használati jogot.Azt fontam ,h gyorsabban fog ez menni de a férjem egy 120.000 ft nettó jövedelem papirt hozott,meg hogy albérletben lakik a párjával, aki most gyesen van,a 3 hónapos babával.Bizonyitani próbáltuk h többet keres ,de nem sok sikerrel.Lehet esélyem a 40 .000 ftra? És ha nem kapom meg én vagyok a pervesztes? Mert úgy adtuk be a kérést,hogy az alperes fizesse a költségeket meg az ügyvédi díjjam.Volt már környezet tanulmány is.Meddig húzódhat meg? Még 1 tanú lesz részéről a főnöke. Van esély, h már lezárja a bíró?
2019. okt. 1. 10:00
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
De akkor miért biztat az ügyvéd? Pénzt sem vett el eddig semmit.
2019. okt. 1. 15:52
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Majd fog. :) Ő is pénzből él, és nem ellensége a pénzének. Ha hülye valaki, azt megkopasztja, elhiheted.:)
2019. okt. 1. 16:12
 13/45 A kérdező kommentje:
Pedig én nem adok egy vasat sem,direkt mondtam neki ,h akkor menjünk perbe ha érdemes.Ha nem akkor inkább, adja be közös megegyezésel.
2019. okt. 1. 17:04
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Ja, persze, egy vasat sem fogsz adni az ügyvédnek... :) Így megy ez.

Te amúgy tudod egyáltalán, hogy milyen órabérrel dolgozik az ügyvéded? Tisztában vagy vele, hogy nem annyi órát számláz ki, amit veled tölt, hanem az irodai részét is az ügyednek (levelezgetés, beadványok elkészítése, bíróságra beadandó anyagok összeállítása, stb.)?

Csak mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy most, hogy azzal szembesülsz, hogy pervesztes leszel, próbálsz kibújni a felelősség alól.

Mondjuk a bíróságon úgyse hülyék ülnek. Ha itt átlát mindenki mindent -rajtad kívül-, akkor ott meg még jobban át fognak látni a szitán.

2019. okt. 1. 17:21
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Az ugyvednek az az erdeke,hogy minel tovabb elhuzodjon az ugy.Neki ugy eri meg,ha nem egyetlen targyalassal zarul le egy ugy, hanem jol elnyujtjak mint a retestesztat.Es nyugodj meg, minden masodpercet ki fog neked szamlazni.
2019. okt. 1. 17:31
 16/45 A kérdező kommentje:
Tőlem nem kert semmit eddig.Es bele van írva az alperes kell fizessen.
2019. okt. 1. 19:38
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
De értsd már mrg, hogy ha bukod a pert, nem fizet az alperes!
2019. okt. 1. 19:48
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

Az alperes hogy a fészkes fenébe fizetne mindent??? Eleve te magad indítottál pert ellene.

Te amúgy tényleg nem gondolkodsz???

Ilyen alapon holnap bemegyek a bíróságra, indítok egy pert XY ellen, hogy fizessen ezt, meg azt, meg adja ide a házát, plusz még fizesse már ki a perköltséget (amit én indíttottam), és természetesen az én ügyvédemet is, és akkor az úgy lesz, mert gheci vagyok: nekem lóvé is kell, gyerek is kell, lakás is kell, de bhaszom kifizetni a pereskedést.

Ilyen a mesében sincs.

Szerencsére.

2019. okt. 1. 20:04
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Létező jelenség, hogy a felperes kötelezi az alperest a költségek megfizetésére és mentességet kér, caak ugye ehhez kell egy jó ügyvéd is, aki normálisan végigviszi az ügyet és a felperesnek BIZONYÍTHATÓAN igaza kell, hogy legyen.

Ebben az esetben egyik sem valósul meg.

Ráadásul azt nem fogja fel, hogy az ügyvédnek mindegy (hacsak nem sikerdíjért dolgozik, de ez kizárt), mert ha az alperes nyer, akkor a felperessel fizetteti meg a költségeit.

De mindig van egy megbízási szerződés, abban ennek is benne kellene lennie. Ha nincs benne, akkor is így van.

2019. okt. 1. 20:41
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

Köszi az infókat, 19, ezt nem tudtam. Mindenesetre két gyerek mellett, 120e Ft-ból apukát biztosan nem fogják még a perköltség kifizetésére kötelezni úgy, hogy elveszik tőle a gyereket, a lakást, plusz a gyerektartást.

Asszonyka sokat akar, mint a szarka, de nem bírja a farka.

2019. okt. 1. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!