Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy esély van rá, hogy egyedül maradjak férj és gyerek nélkül?
Figyelt kérdés
Rajtam kívül mindenkinek van családja, idősnek, fiatalnak, szépnek, csúnyának.
Nekem nincs se családom, se párom.
Lassan úgy érzem kifutok az időből, és nem azért mert mások mondanák, hanem mert én érzem.
Esténként ezen pörögnek a gondolataim.
Mit rontottam el, hogy most itt tartok és nem ott, hogy toljam a babakocsit?
Nem vagyok se csúnya, se kövér és nagy igényeim sincsenek a másikkal szemben.
Hogyan kell megfelelő társat találni, akivel fel tudok építeni egy életet, ha még nem késő? 28N
2019. júl. 11. 18:21
31/33 anonim válasza:
Akkor csak a megyét mondd meg.
32/33 MolotovPunk válasza:
Manapság sok nő 30-35 évesen szül,tehát 28 évesen még nem késő neked a családalapítás,de az a helyzet,hogy tenni is kéne érte,hogy valóra váljon a célkitűzésed.Elmondásod alapján nem vagy kövér,nem vagy csúnya,így szerintem lenne esélyed sok pasinál,csak lehet neked kéne kiválasztanod az (igazit.)Viszont elképzelhető,hogy abban a helyzetben neked kéne kezdeményezned,neked kéne lépned és nem csak várni a sült galambot.Megváltozott a világ,így ma már egy nő is kezdeményezhet...Talán van olyan férfi,aki tetszik neked.A lényeg az.Ne várj évekig,mert a végén egyedül maradsz tényleg.
33/33 anonim válasza:
Nálunk a melóhelyen ahogy sétáltam egy csaj mögött, láttam ahogy minden szembejövő főnökkel beszélgetést kezdeményez valamilyen úton módon. Egyiknek megdícsérte hogy milyen szép tetoválásai vannak, a másiknak a versenybiciklijét méltatta. Szóval ahogy elnézem mások is komolyan megdolgoznak érte hogy találjanak valakit, úgy tűnik neked is rá kell feküdni komolyabban a témára ha nem akarsz egyedül maradni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!