Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy esély van rá, hogy egyedül maradjak férj és gyerek nélkül?
Rajtam kívül mindenkinek van családja, idősnek, fiatalnak, szépnek, csúnyának.
Nekem nincs se családom, se párom.
Lassan úgy érzem kifutok az időből, és nem azért mert mások mondanák, hanem mert én érzem.
Esténként ezen pörögnek a gondolataim.
Mit rontottam el, hogy most itt tartok és nem ott, hogy toljam a babakocsit?
Nem vagyok se csúnya, se kövér és nagy igényeim sincsenek a másikkal szemben.
Hogyan kell megfelelő társat találni, akivel fel tudok építeni egy életet, ha még nem késő? 28N
Volt már valaha párkapcsolatod?
A nőknek VALAKIT találni könnyű, valakit aki megbízható nagyon nehéz.
Tudnàl még pár rèszletet írni magadról esetleg?
Hol laksz (falun/nagyváros), milyen iskolát végeztél, mit dolgozol, hol próbálsz ismerkedni, milyen a vallàsi szemléleted, stb.? Olyan dolgokat amiket nem érzel túl személyesnek, de jobban rád lehet szabni a választ.
Neked valóban szükséged van párkapcsolatra és gyerekre?
Vagy csak azért akarsz, mert másoknak is van, és nem akarsz kilógni a sorból? Mert azt hiszed, hogy van egy természetes menete az életnek, és ahhoz akarsz igazodni?
Ne azért akarj mert másoknál ezt a mintát látod. Akkor akarj ha vágysz is rá a lelked mélyén. Mert ez nem egy tárgy amit ha megunsz lecserélhetsz. Egy életen át kitart. Illetve lecserélheted de az nagyon gáz szerintem és nem is emberhez méltó.
N
Nem ismerünk, így tippelni sem tudunk ezügyben.
32/f
Nem késtél le semmiről, én is most kezdtem dolgozni azokon a dolgokon amik komoly kapcsolathoz szükségesek (jogsi, lakás, kocsi, edzés+diéta) és pár hónap múlva minden meg is lesz. Legyél nyitott és beszélgess emberekkel, ismerkedj élőben vagy akár itt a neten is.
31f
Mondjuk már ki: reménytelen. Elment a hajó.
Amíg más párkapcsolatokat építgetett, te sikeresen elbuliztad/eltanultad/karriert építetted az időt.
Ha találsz is, az már pont olyan lesz.
Én 30 felett a nőkre gyerektelenségi adót vetnék ki és odaadnám a gyerekeseknek. Remélem, gyorsan eljut ide a társadalmunk.
F, 39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!