Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy esély van rá, hogy egyedül maradjak férj és gyerek nélkül?
Rajtam kívül mindenkinek van családja, idősnek, fiatalnak, szépnek, csúnyának.
Nekem nincs se családom, se párom.
Lassan úgy érzem kifutok az időből, és nem azért mert mások mondanák, hanem mert én érzem.
Esténként ezen pörögnek a gondolataim.
Mit rontottam el, hogy most itt tartok és nem ott, hogy toljam a babakocsit?
Nem vagyok se csúnya, se kövér és nagy igényeim sincsenek a másikkal szemben.
Hogyan kell megfelelő társat találni, akivel fel tudok építeni egy életet, ha még nem késő? 28N
Én csak azt nem értem hogy ha manapság mindenkinek a gyereke 24-25 éves koráig tanul, akkor miért várja el mindenki tényszerűen hogy 28 évesen minden jöttmentnek saját családdal kéne rendelkeznie. Ti komolyan 4-5 év alatt szereztetek lakást és kocsit, közbe karriert építettetek, a barátnőtökkel is foglalkoztatok természetesen, meg persze utazgattatok a facebookos képekhez és közben már gyereket is neveltek?
Kicsit irreális számomra ez a dolog, kivéve ha alád van rakva minden.
# 7
Sajnállak, ha annyira boldogtalan, megkeseredett és frusztrált vagy, hogy ismeretlenül ítélkezel minimális információ alapján, és ahelyett, hogy valami értelmes, építő tanácsot adnál, abban leled az örömödet, hogy bántani próbálsz valakit, aki már eleve picit elkeseredve és reményvesztetten, kétségek között megosztott valamit a saját élethelyzetével kapcsolatban.
Neked jobb lesz bármivel is, ha lenyomni próbálsz valakit a pesszimizmusoddal és a rosszindulatoddal?
Én azt látom magam körül, hogy nagyon igazuk van a terapeutáknak akik azt mondják, hogy akinek a saját élete nagyjából rendben van, és békében van saját magával, az ilyet nem tesz.
Csak nyugi, kihagyták egy válást
Amúgy:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
30 eves korra sokan csak az egyetemet fejezik be...
Hol epeit karriert???
Evvesztes 6 ev kozepsuli 6 ev egyetem plusz evek a szakvizsga miatt
Miért bántják itt a kérdezőt néhányan, hogy az ő hibája mert eltanulta, elbulizta stb. éveket?
Alap, hogy tanult és az teljesen rendjén van, hogy fiatalabb éveiben (bár most is fiatal még) eljárt szórakozni. De feltélezem mindezek mellett azért már akkor is gondolkozott azon, hogy jó lenne valakit találni és sejtem hogy próbálkozott is, de ez nem egy csettintésre megy csak úgy, mikor eldöntjük. Mit kellett volna tegyen akkor? Vadásszon megszállottan férfiakra, hátha jön valaki? Suliba és máshova se menjen, mert azzal csak elpazarolja azt az időt, amit férjvadászattal tölthetne?
Jézusom.. ez ilyen 200 évvel ezelőtti viselkedés, amikor más élete nem lehetett a nőknek az feleség és anya szerepen kívül. Nem csak ebből a párkeresősdiből áll az élet.
Szerintem ne aggódj, bőven van időd még. Azok meg akik túl hamar házasodnak, szülnek nagyrészük úgyis elszokott később válni szóval őket ne irigyeld. Vannak kivételek, ők ritka szerencsések, de nem mindenki 20 éves korában találja meg a házastársát. Tegyük fel 32 évesen, dögös, vonzó fiatal 30-as nőként a semmiből jön az igazi és egymásra találtok. De még akkor is csak 32 vagy, az se késő! Még ugyanúgy marad mindenren időd, házassàg, gyerek stb. De te legalább jobban jártál, mert mindeközben nem az idődet pazaroltad, hanem karriert is összehoztál és buliztál, szórakoztál is, hogy legyenek szép fiatalkori emlékeid majd időskorodra.
#17. A 32 évesen nem késő-ről annyit, hogy nem lesz olyan, hogy 32 évesen megismerkednek és már pottyan is ki a gyerek, hanem normális esetben járnak pár hónapot, összeköltöznek, aztán 1-2 év múlva jut majd eszükbe az ilyesmi, miután egyértelműen kiderült, hogy egyáltalán tudnak e együtt élni. A kérdezőnek meg már most sürgős, gondolod, nem lesz baromi fura 4 év múlva az újfiúnak, hogy határidőt kap babaprojektre és családalapításra? Most még jó korban van, de 30 felett ezzel kiröhögik, nem a másik tehet róla, hogy eddig neki nem volt sürgős, másrészt a kapkodásból nem család lesz, hanem csonka család meg lelkisérült gyerek.
32/f
Tisztában vagyok vele, hogy nem csak kipottyan az ismerkedés után a gyerek. 35 évesen nincs késő, ha már összeismerkedtek és együtt vannak egy ideje.
Szerintem a kérdezőnek sincs késő, max mások miatt úgy érzi. Mégha azt is írta feljebb, hogy nem mások miatt hanem maga miatt..
Azért tudatalatt is nagy nyomást gyakorol ránk, ha azt látjuk hogy ez a "normális" a társadalom szerint.
Csak szimplán próbáltam érzékeltetni egy példával, hogy mindenkinek máskor jön össze. Nincs szabály, hogy ha 30 évesen még nem mentél férjhez, akkor nem is fogsz. Hogyne menne, sose tudni mikor találkozik a megfelelővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!