Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire, , trendi" a karácson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire, , trendi" a karácsonyt full egyedül tölteni (családomhoz nem akartam menni, égő ennyi évesen 4 éve egyedül élni, se család, se gyerek)?

Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 19:40
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
34 F
2017. dec. 24. 19:40
 2/17 anonim ***** válasza:

Semennyire nem gáz.

Max a magány ami rossz lehet. De szégyenkezni való egyáltalán nincs.

2017. dec. 24. 19:47
 3/17 anonim ***** válasza:
megválaszoltad a saját kérdésed. igaz nem égő, csak szomorú.
2017. dec. 24. 19:49
 4/17 anonim ***** válasza:
56%

Nem akartál a családodhoz menni, mert égőnek tartod (vagy magad)?

Mára ennyi elég volt az internetből

2017. dec. 24. 19:50
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

Égő? Más szemében biztosan. De mással foglalkozni? Inkább ne foglalkozz azzal, hogy más mit mond. Ha mindig azzal foglalkozná(n)k, akkor nem is tudom, hol lenné(n)k. Ha így alakult, hát így alakult. Én is egyedül vagyok az ünnepek alatt, majd jövőre nem így lesz. Így alakult, ezzel már nem tudok mit tenni.

Az is lehet, hogy ha lenne barátnőd, ki tudja, milyen lenne az a kapcsolat, nem hiszem, hogy minden kapcsolat húúú de boldog karácsonykor, még akkor sem, ha a face-en azt mutatják. Nem lehet tudni. Ne ezen agyalj! Ha kapcsolatra vágysz, akkor tenni kell érte, aztán vagy összejön vagy nem.

2017. dec. 24. 19:53
 6/17 anonim ***** válasza:
én sokat karácsonyoztam egyedül, sőt szilveszter is
2017. dec. 24. 19:59
 7/17 anonim válasza:
24%
A sok képmutató és rongyrázó (én az élet királya vagyok felfogású) pondró szerint, igen is gáz. Sőt az az illető már nem ér semmit, szerintük. Általában a hithű kormánypárti kispolgári sz&rrágó polgárok az ilyenek. Természetesen nem probléma az ilyesmi. Hiszen ez csak egy celebrity a vásárlásnak és ronygrázásnak, semmi egyéb. Egész évben azt nézik az emberek, hogy hogyan darabolják le a másik fejét vagy hogy lövöldözik agyon egymást valahol a világban. Karácsonykor meg húú de szeretjük egymást....NEEEEEEEEEEEEE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Undormány
2017. dec. 24. 20:03
 8/17 anonim ***** válasza:
24%
Nem lehangolni szeretnélek így szenteste de tapasztalatból tudom, hogy ahol se gyerek se asszony ennyi idősen ott komoly gondok vannak valamilyen téren.
2017. dec. 24. 20:08
 9/17 anonim ***** válasza:
30%
előző, elég ha vki nem jóképű.
2017. dec. 24. 20:20
 10/17 anonim ***** válasza:
46%

#7, hozd egyenesbe a szexuális életedet, ennyire frusztáltként meg ne lépj az emberek elé.

Kellemetlen.

2017. dec. 24. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!