Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire, , trendi" a karácsonyt full egyedül tölteni (családomhoz nem akartam menni, égő ennyi évesen 4 éve egyedül élni, se család, se gyerek)?
Semennyire nem gáz.
Max a magány ami rossz lehet. De szégyenkezni való egyáltalán nincs.
Nem akartál a családodhoz menni, mert égőnek tartod (vagy magad)?
Mára ennyi elég volt az internetből
Égő? Más szemében biztosan. De mással foglalkozni? Inkább ne foglalkozz azzal, hogy más mit mond. Ha mindig azzal foglalkozná(n)k, akkor nem is tudom, hol lenné(n)k. Ha így alakult, hát így alakult. Én is egyedül vagyok az ünnepek alatt, majd jövőre nem így lesz. Így alakult, ezzel már nem tudok mit tenni.
Az is lehet, hogy ha lenne barátnőd, ki tudja, milyen lenne az a kapcsolat, nem hiszem, hogy minden kapcsolat húúú de boldog karácsonykor, még akkor sem, ha a face-en azt mutatják. Nem lehet tudni. Ne ezen agyalj! Ha kapcsolatra vágysz, akkor tenni kell érte, aztán vagy összejön vagy nem.
#7, hozd egyenesbe a szexuális életedet, ennyire frusztáltként meg ne lépj az emberek elé.
Kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!