Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire, , trendi" a karácson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire, , trendi" a karácsonyt full egyedül tölteni (családomhoz nem akartam menni, égő ennyi évesen 4 éve egyedül élni, se család, se gyerek)?

Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 19:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Volt közben is egy rövidebb kapcsolatom, ahol megcsalt a nő. Ez másfél éve volt. Azóta nem kérek belőlük. Tudom nem minden nő egyforma, de nekem ő volt az a nő, akiért bármit megtettem volna.
2017. dec. 24. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom, kérdező. Viszont butaság azért nem menni a családodhoz, mert szerinted "égő" egyedülállónak lenni. Egyáltalán nem az. Nem örömteli dolog, főleg így ünnepekkor, de nem égő.
2017. dec. 24. 20:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Hogy hozzam rendbe a szexuális életemet? Nem úgy van, mint nőknél, hogy bármikor találok nőt szexre. Sajnos pont, hogy nagyon nehezen megy, igaz már nem is szexre vágyom, többre.
2017. dec. 24. 20:54
 14/17 anonim válasza:
Baby, ezt nem neked írták, hanem nekem. :-D
2017. dec. 24. 20:59
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

Figyu,en most szekrenyt allitok ossze anyammal, meg holnap is meg utana meg takaritok,mert hataridore kesz kell lenni vele.

Ja,es ma is voltam sprinteket futni. Semmi karacsonyi keszulodes.

Szerintem meno vagy :)

N

2017. dec. 24. 21:08
 16/17 anonim ***** válasza:

7-esre:

"Egész évben azt nézik az emberek, hogy hogyan darabolják le a másik fejét vagy hogy lövöldözik agyon egymást valahol a világban. Karácsonykor meg húú de szeretjük egymást....NEEEEEE MÁÁÁÁÁÁ. Undormány"

És akkor ezt a gondolatmenetet lefordíthatjuk családon belülre is: Aki egész évben nem kíváncsi a másikra, egész éven sz..arik a fejére, egész évben annyit se kérdez, hogy "hogy vagy", azzal akkor miért elvárás, hogy összeüljünk dec. 24-25-26-án. (Mondjuk én ezt leállítottam, pont ezért.)

2017. dec. 25. 11:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Én meg a 2018. évi adó jogszabályokat nézegetem át, jegyzeteket készítek a munkámhoz. Nem izgat a karácsony igazán. Finom kaja volt (a szentestei sztenderd rántott hal + krumplisaláta kombó), sütik vannak, de semmi rokonizálás és satöbbik.

Idén karácsonyfát sem állítottunk, nem akarok vízkeresztig a fenyőtüskékben járni bokáig.

2017. dec. 25. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!