Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire, , trendi" a karácsonyt full egyedül tölteni (családomhoz nem akartam menni, égő ennyi évesen 4 éve egyedül élni, se család, se gyerek)?
Figyu,en most szekrenyt allitok ossze anyammal, meg holnap is meg utana meg takaritok,mert hataridore kesz kell lenni vele.
Ja,es ma is voltam sprinteket futni. Semmi karacsonyi keszulodes.
Szerintem meno vagy :)
N
7-esre:
"Egész évben azt nézik az emberek, hogy hogyan darabolják le a másik fejét vagy hogy lövöldözik agyon egymást valahol a világban. Karácsonykor meg húú de szeretjük egymást....NEEEEEE MÁÁÁÁÁÁ. Undormány"
És akkor ezt a gondolatmenetet lefordíthatjuk családon belülre is: Aki egész évben nem kíváncsi a másikra, egész éven sz..arik a fejére, egész évben annyit se kérdez, hogy "hogy vagy", azzal akkor miért elvárás, hogy összeüljünk dec. 24-25-26-án. (Mondjuk én ezt leállítottam, pont ezért.)
Én meg a 2018. évi adó jogszabályokat nézegetem át, jegyzeteket készítek a munkámhoz. Nem izgat a karácsony igazán. Finom kaja volt (a szentestei sztenderd rántott hal + krumplisaláta kombó), sütik vannak, de semmi rokonizálás és satöbbik.
Idén karácsonyfát sem állítottunk, nem akarok vízkeresztig a fenyőtüskékben járni bokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!