Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy esély van rá, hogy egyedül maradjak férj és gyerek nélkül?

Figyelt kérdés

Rajtam kívül mindenkinek van családja, idősnek, fiatalnak, szépnek, csúnyának.

Nekem nincs se családom, se párom.

Lassan úgy érzem kifutok az időből, és nem azért mert mások mondanák, hanem mert én érzem.

Esténként ezen pörögnek a gondolataim.

Mit rontottam el, hogy most itt tartok és nem ott, hogy toljam a babakocsit?

Nem vagyok se csúnya, se kövér és nagy igényeim sincsenek a másikkal szemben.

Hogyan kell megfelelő társat találni, akivel fel tudok építeni egy életet, ha még nem késő? 28N

2019. júl. 11. 18:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

A hetes vagyok

Megkeseredett lennék, mert Csernuson felnőtt, lelkileg rokkant, menthetetlen nők azt mondják?

Nem, nem vagyok az. Realista vagyok, aki látja, és megtapasztalta, hogy egy nő 30 felett család nélkül csak sodródik, szenveleg, jajjgat.

Az életben mindent fel kell építeni. A családot különösképpen, kezdve a párkapcsolattal.

A kérdező nincs elkésve, de ideje sincs sok. A buta, jellemzően önmentegető beszólások nem érdekelnek, rég leperegnek rólam.

2019. júl. 11. 20:42
 22/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, miskolci vagy?
2019. júl. 11. 20:55
 23/33 anonim ***** válasza:

Ugyanezt éreztem 28 évesen. Hogy egyszerűen az én számomra senkit sem tartogat a sors. Gyűlöltem a világot. Gyűlöltem, aki megnezett az utcán. Elegem volt mindenkiből, szánalmasnak éreztem mindenkit.

Aztán egyszer csak jött a párom, akiben nem keltettem félelmet. Aki nem csak a kőkemény jégszívű karrierista nőt látta, hanem valahogy mosolyt csalt az arcomra és elvarázsolt.

Most várom a kisbabánkat :)

Ne add fel, és soha ne alkudj meg! Neked is jár az, aki számodra tökéletes.

2019. júl. 11. 21:55
 24/33 anonim ***** válasza:

Kedves #7 és #21-es Hozzászóló!

Most jóindulatúan tekintsünk el attól, hogy úgy vontál le következtetést arról, hogy a kérdezőnek miért nincs párja és gyereke 28 évesen, és úgy ítélkeztél felette, hogy gyakorlatilag semmit nem tudsz az életéről, ezért kipótolod a saját fantáziáddal.

Idézek Tőled két mondatot:

"A kérdező nincs elkésve, de ideje sincs sok."

"Mondjuk már ki: reménytelen. Elment a hajó."

Mennyire tartod hitelesnek azokat az embereket, akik megfogalmaznak egy sarkos véleményt, kijelentenek valamit kategorikusan, aztán saját maguknak ellentmondva leírják annak az ellenkezőjét?

És közben szemmel láthatóan meg vannak róla győződve, hogy igazuk van.

2019. júl. 11. 22:15
 25/33 anonim ***** válasza:
58%
Merre laksz? :)
2019. júl. 11. 22:16
 26/33 anonim ***** válasza:
55%

Ha gyermektelen vagy, es nem csunya, nem kover, van boven jelentkezo.

Teritett asztalnal halsz ehen....

2019. júl. 12. 03:51
 27/33 A kérdező kommentje:

Nincs szó terített asztalról.

Még ha tetszek is valakinek, nem adja a tudtomra, tehát nincsenek udvarlók.

Előttem sosem állt sor és nem is fog.

2019. júl. 12. 12:51
 28/33 anonim ***** válasza:
Most is kaptal sztem vagy 15 privit.
2019. júl. 12. 13:25
 29/33 A kérdező kommentje:

Tévedsz, de az ilyen jellegűeket te komolyan vennéd?

"Gyereket házasságot nem akarok. Ha nem vagy túl ronda mellettem ellehesz amíg találsz jobbat."

2019. júl. 12. 13:28
 30/33 anonim ***** válasza:

En a 35 evem alatt osszesen nem kaptam annyi uzit noktol, mint te emiatt a kerdesed miatt ferfiaktol.

Ki kene mazsolaznod kozuluk a jot.

2019. júl. 13. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!