Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lany nem romantikus az miert baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kerdesem hogy miert zavarja annyira az embereket ha nem romantikus valaki? En nem vagyok az a nagyon romantikus, romantikazo ember, a romantikus filmeket inkabb unom es Mason agyalok, de persze társasággal nézem... Csak ne élvezem az ilyen sírós filmek nem hatnak meg. A baratom szerint a romantika hianyzik belolem az empátiával egyutt egyre tobb ember mondogatja ezt nekem. Ez ekkora baj lenne? Lehet ezen változtatni? Normálisnak számítok?2019. júl. 7. 22:34
11/18 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ezek utan rosszul erezni magamat. Általában ugy elusznak ezek a mondatok, utanna ugyanabban a kellemes ritmusban tudom folytatni a beszélgetést, mint előtte. De vannak érzéseim, szoktam boldog lenni, es szoktam szomoru us habar az nagyon ritkan. Inkabb a vagyok, es ugy körülöttem is minden csak van.
2019. júl. 7. 23:05
12/18 anonim válasza:
Én nem tudom, mi van veled, de elég ismerős a történet. Én is nagyon sokáig fojtottam el az érzelmeim, mar-mar addig, hogy nem éreztem semmit. Nekem egy terápia hozta elő őket, azóta sokkal inkább kapcsolatban vagyok az érzelmeimmel.
13/18 A kérdező kommentje:
Megkerhetnelek,hogy ezt egy kicsit bővebben mond el? Felkeltetted vele az erdeklodesemet
2019. júl. 7. 23:11
14/18 anonim válasza:
Hasonlóan hozzád, nem igazán éreztem semmit. Boldogságot igen, ritkán, meg szomorúságot. De dühös például szinte sosem voltam. Én szorongás miatt mentem teraphoz, ott derült ki, hogy azért érzem magam rosszul, mert az érzelmeimet elfojtom, és azokat így magam ellen irányítom. A terápia alatt lettem először igazán dìnós, azóta értem, hogy nem normális az erzelemmentes állapot. Már egyre többször sikerül érzelmeket előhozni, és azokat értelmezni. Nekem egyébként személyiségzavar lett a diagnózisom. Ezek a dolgok nekem fel sem tűntek addig, amíg nem láttam, milyen is lehetek, ha normálisan működöm. Ez jutott eszembe a leírásod alapján.
16/18 A kérdező kommentje:
Remélem még látod, dühös sosem vagyok, felesleges érzésnek tartom, mert csak rossz döntések sorát eredményezi, es mrg szooruva is tesz. Mivel szüleim megkövetelik az emberekhez állást( legyel mindenkivel kedves es illedelmes ) en folyton mosolygok kifelé. Szorongani szinten nem szoktam, a tűkön kivul nincs ami fenntartasokat ébreszt bennem. De a heten felmérések egy szakembert.
2019. júl. 8. 07:10
17/18 anonim válasza:
Nincs veled baj! Nem volt valami családi, barátok közötti sérelmed, vagy bármi? Nekem ahhoz vezethető vissza szintén az érzelemhiányom. Lány vagyok én is, nem romantikus alkat, de nem hinném, hogy ettől lennék pszichopata. Személyiségtípus
18/18 A kérdező kommentje:
Nem semmi, szinte mindenki stílusával tudom tartani a tempót, felvenni a beszelgetest, nagyon kivancsi természetes van, szinte nincs tema amit ha mondasz nem erdekelne, csak neha megkérem a beszedparznert hogy a szokincset igazítsa hozzam. De ez regebben is igy volt. A társadalmi iratlan szabalyokat nehezen ertettem meg kisebbkent, azzal jartam beszélgetni. De mar sokkal jobb. Sok testvérem van es nem en vagyok a legkisebb sem a legtehetségesebb sem a legnagyobb semmi az egyetlen x nemű, így általában hatterbe vagyok szorítva másokhoz képest. De csak ennyi ami igy eszembe jut
2019. júl. 8. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!