Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy làny ismerkedèskor visszautasitott ès nem akar tölem semmit, akkor mièrt nézegeti naponta a Fbook profilomat?
Hètvègèn talàlkoztunk egy hàzibuliban ès hàt kicsit berugott estère..ekkor talált meg leült mellèm közel hajolt és bevallotta h mindig minden nap megnèzi a profilomat meg Messengerbe megnézi h mikor vagyok aktiv..azt mondta h nem tudja megàllni h ne nèzegessen rám..
De ezt nem èrtem ès ezen gondolkozok napok óta h akkor mièrt csinálja ezt velem,és mièrt mondta el ha elutasitott és nem akarta h elmélyitsük az ismerkedèst....
A férfiak között sincs kevesebb beteg elme. Bármelyik nőt kérdeznél, tudna mondani legalább annyi beteg sztorit, mint te. Ebben biztos vagyok.
Szerintem azért mondta amúgy, hogy újra felhívja magára a figyelmet. Nagyon sok nő szereti húzni a pasik agyát, szereti ha foglalkoznak vele, hogy legyezgessék az egojukat. A legtöbb ilyen esetben szerintem mindegy nekik, hogy akarnak-e valamit a másik féltől vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!