Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú már hetek óta írogat nekem (nem feltétlen naponta, de hetente többször is), akkor akar valamit, vagy csak szimplán haverkodik?
Figyelt kérdés
Hosszan szoktunk beszélgetni, érdeklődik, kérdezget. Én azonban alig merek írni, mert mi van, ha zavarom vagy ha nem is tetszem neki.2015. ápr. 2. 18:17
1/5 anonim válasza:
Attól még barátkozhatsz vele, hogy ha nem is tetszel neki.
3/5 anonim válasza:
Biztos hogy tetszel neki. Másképp nem írogatna. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Ha annyira tetszenék neki, akkor már elhívott volna valahová nem? Csak mert lett volna már rá alkalma, de nem tette.
2015. ápr. 4. 10:08
5/5 magorg válasza:
alkalom vagy idő tök mindegy arra gondoltál hogy esetleg fél ? szerintem meg attól fél hogy te utasítod el :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!